• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2018

07:44

U BEOGRADU NOĆAS ŠEST SAOBRAĆAJNIH UDESA, zabeležene 92 intervencije

Beograd

U BEOGRADU NOĆAS ŠEST SAOBRAĆAJNIH UDESA, zabeležene 92 intervencije

Podeli vest

Tokom protekle večeri i noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih udesa u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći

Zabeležene su 92 intervencije od kojih 15 na javnom mestu.

Prvi udes desio se u 19.23 časa kod Sava centra i u njemu je povređen muškaraca star 24 godine koji je, kao i svi ostali povređeni u saobraćajnim nesrećama koje su usledile prevezen na Vojno-medicinsku akademiju.

U drugoj saobraćajnoj nesreći u 21.29 časova na Dušanovačkom mostu u smeru ka Kruševačkoj ulici povređene su dva muškarca starosti 30 i 32 godine, a u trećem udesu, 18 minuta kasnije na kružnom toku na Novm Beogradu kod zgrade opštine, povređen je 40-godišnji muškarac.

U 23.09 časova desila se saobraćajna nesreća na autoputu kod Nisove pumpe i tu je povređena žena stara 32 godine, a četiri minuta posle toga u Borskoj ulici kod broja 13g povređen je 25-godišnji muškarac.

U poslednjem, šestom udesu, koji se dogodio na uglu Kružnog puta i ulice Peke Dapčevića na Voždovcu, povređena su dve muškarca starosti 61 i 42 godine.

Hitnoj pomoći su se tokom noći najviše javljali hronični i plućni bolesnici, kao i oni koji pate od povišenog krvnog pritiska.

Tokom jučerašnjeg dana bilo je 139 intervencija, od čega 47 na javnim mestima, a zabeleženo je deset saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno ukupno 11 ljudi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set