• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer.rs

28.10.2018

11:05

PROMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA: Na Novom Beogradu u nedelju neće saobraćati tramvajiu, a evo kako najbrže da stignete do odredišta!

Beograd

PROMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA: Na Novom Beogradu u nedelju neće saobraćati tramvajiu, a evo kako najbrže da stignete do odredišta!

Podeli vest

Šine će zbog radova na Novom Beogradu u nedelju ostati prazne, a u centru grada u tramvajskom saobraćaju iz istog razloga doći će do mnogobrojnih izmena

Privremeno je ukinuto stajalište za linije 7, 9, 11 i 12 L, a radnici će popravljati kontaktnu mrežu u Ulici Jurija Gagarina.

Navedene linije saobraćaće na skraćenoj trasi: 7L od Ustaničke do Pristaništa, 9L od Banjice do Gospodarske mehane, 12L od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane, dok linije 11 privremeno uopšte nema.

Zamena, autobuska linija 7A, saobraća od terminusa "Blok 45" do Slavije.

Zbog radova na tramvajskim šinama, u raskrsnici ulica Cara Dušana i Dositejeve (spoljni krug linije 2), koje će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa", ranih jutarnjih sati, 3.30, u ponedeljak, menja se režim rada linija JGP-a.

U subotu 27.10. i nedelju 28.10.2018. godine, celodnevno ukida se spoljašni krug tramvajske linije 2.

Tramvaji sa linije 5 saobraćaće na relaciji: Ustanička – Omladinski stadion i nosiće oznaku 5L.

Tramvaji sa linije 10 saobraćaće na relaciji: Kalemegdan /Donji grad/ – Savski trg – Trg Slavija – Banjica i nosiće oznaku 10L.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 5A, na relaciji: Dorćol /SRC "Milan Muškatirović"/ - Vukov spomenik.

Trasa linije 5A u oba smera: Dorćol /SRC "Milan Muškatirović"/ – Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. Marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Po dolasku na terminus Vukov spomenik, autobusi će vršiti promenu smera kretanja na sledeći način: Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova – Kraljice Marije.

Polazno - dolazno stajalište za liniju 5A (kod Vukovog spomenika) je u ul. Kraljice Marije (u terminusu sa linijom 32). Na liniji saobraćaće 4 autobusa pogona Kosmaj.

Privremeno se ukida stajalište "Pravni fakultet" u Beogradskoj ulici, u oba smera, za liniju 10. Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set