• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2018

08:10 >> 08:17

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG "SRBIJA MARATONA"! Evo koje će ulice danas biti zatvorene na Novom Beogradu!

Beograd

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG "SRBIJA MARATONA"! Evo koje će ulice danas biti zatvorene na Novom Beogradu!

Podeli vest

U Beogradu se danas od 10 sati održava "Srbija maraton" zbog cega će za saobraćaj biti zatvorene pojedine ulice u Novom Beogradu, a izmenjeno će saobraćati 15 linija javnog gradskog prevoza. Prema očekivanju organizatora, do podneva će trku istrčati oko tri hiljade ljudi

 

Prvi "Srbija maraton" ima za cilj da popularizuje atletski sport u Beogradu, izjavio je prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

"Srbija maraton", u organizaciji Atletskog saveza Srbije, prvi put održaće se trkama na pet i 10 kilometara sa startom i ciljem kod Beogradske arene.

- Cilj ASS je popularizacija atletskog sporta. Pokrenuli smo "Serbia Marathon" koji ima niz uličnih trka, a kruna je maraton koji će se održati u novembru 2019. godine - rekao je ranije Jevrosimović na konferenciji za medije.

Marketing menadžer "Serbia Marathona" Veroljub Zmijanac dodao je da je cilj da se postane regionalni lider kada je u pitanju promocija trčanja.

- Sada imamo 2.500 prijavljenih i taj broj je veliki i impozantan, a već sledeće godine imaćemo učesnike iz 19 zemalja. Pozivamo sve trkače, žitelje Beograđana, a posebno Novobeograđane, gde se održava besplatni događaj za svu decu, i to je jedinstvena prilika da svi uđu u Arenu i da svi zajedno proslavimo ulazak trkača - rekao je Zmijanac.

U periodu od 08.00 do 12.00 časova za saobraćaj se zatvara Bulevar Mihajla Pupina u oba smera na delu izmedu ulice Ušće i Bulevara umetnosti, pri čemu funkcioniše saobraćaj na raskrsnicama sa ulicama Ušce i Bulevar umetnosti.

Zatvara se i ulica Španskih boraca u oba smera na delu izmedu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Mihajla Pupina, kao i uključenja i isključenja u ulicu Španskih boraca od Bulevara Arsenija Čarnojevića.

U oba smera se zatvara i Bulevar Zorana Đindića, na delu od ulice Milentija Popovića do ulaza na prvi parking nakon raskrsnice sa ulicom Antifašisticke borbe, pri čemu će raskrsnica sa ulicom Milentija Popovića funkcionisati, a raskrsnica sa ulicom Antifašističke borbe ce biti zatvorena.

Do 12 časova bice zatvoren i Bulevar Milutina Milankovića, na delu između ulica Milentija Popovića i Omladinskih brigada, u smeru kretanja ka periferiji, pri čemu saobraćaj funkcioniše na raskrsnicama sa licama Milentija Popovića i Omladinskih brigada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set