• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beograd.rs

19.12.2018

14:07 >> 14:11

ODBORNICI SKUPŠTINE GRADA O BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU: Odluka pada u petak, 21. decembra!

Beograd

ODBORNICI SKUPŠTINE GRADA O BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU: Odluka pada u petak, 21. decembra!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za petak, 21. decembar, 10. sednicu Skupštine Grada Beograda

Na dnevnom redu ove sednice naći će se Predlog odluke o budžetu Grada Beograda za 2019. godinu, Predlog odluke o utvrđivanju kriterijuma i merila za obime budžeta gradskih opština, kao i Predlog odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u 2019. godini.

Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o dodeli naziva ulicama na teritoriji gradskih opština, Predlog odluke o dodatnim oblicima zaštite trudnica i porodilja na teritoriji grada, Predlog odluke o utvrđivanju kategorije korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga, Predlog odluke o naknadi za korišćenje javnih površina, javnih puteva, komunalnim taksama, boravišnoj taksi, kao i nekoliko predloga planova detaljne regulacije. 

Pored toga, na dnevnom redu su i ne manje važne tačke poput Predloga lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Beograda, kao i Predlog odluke o načinu i kriterijuma za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za podršku razvoja preduzetništva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set