• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SNS

22.12.2018

15:03

MIRKOVIĆ O PREKIDU SEDNICE SKUPŠTINE BEOGRADA: Đilas i SzS nastavljaju sa POLITIKOM NASILJA, to je suština njihovog programa!

Beograd

MIRKOVIĆ O PREKIDU SEDNICE SKUPŠTINE BEOGRADA: Đilas i SzS nastavljaju sa POLITIKOM NASILJA, to je suština njihovog programa!

Podeli vest

Povodom jučerašnjeg divljačkog ponašanja Dragana Đilasa i njegovih odbornika na sednici Skupštine Beograda oglasio se Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke

Saopštenje Mirkovića prenosimo u celosti:

Na juče održanoj sednici Skupštine grada u svega nekoliko sati smo mogli videti suštinu političkog programa Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i njihovih sledbenika, koji se naravno svodi na obmane, laži, vređanje, omalovažavanje, pretnje i to pre svega damama. 

(FOTO) ĐILAS I NJEGOVI PAJTAŠI VREĐALI ODBORNIKE SNS! Privremeno prekinuta sednica Skupštine Beograda!

Juče je zbog najgoreg gradonačelnika u istoriji i njegovog prostačkog ponašanja, prevaranta Dragana Đilasa, prekinuta sednica, a u tom komešanju su on i nasilnici iz tog Saveza, jednu ženu, člana Gradskog veća Elenu Bilić, nazvali idiotom. Sve se to desilo samo zato što smo ukazali kakav je lažov prebogati Dragan Đilas. Nakon što je kukavički, kao i svaki put do sada, krenuo da beži iz sale jer nije u stanju da istrpi, po njega gorku istinu, zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću pokazivao je omču oko vrata. Sve je to svojim urlanjem i vređanjem podržao Željko Veselinović, onaj isti koji je pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić. 

ĐILAS PRETIO VESIĆU VEŠANJEM! Nezapamćen skandal u Skupštini Beograda!

Da je sve ovo istina i da predstavnici SzS nastavljaju sa politikom nasilja, mogli su da se uvere i svi građani koji su pratili prenos zasedanja. Bedni su pokušaji Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da zamenom teza i brutalnim lažima od njih dokazanih nasilnika, naprave žrtve. 

Srpska napredna stranka će i ubuduće nastaviti da razvija naš Beograd i stvara još bolje uslove za život svih naših građana, sledeći odgovornu politiku predsednika Aleksandra Vučića ne obazirući se mnogo na licemere koji vrše kontinuirano nasilje, a onda protiv nasilja šetaju, predvođeni Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i Veselinovićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Opozicija je dno dna, služe se nasiljem i lažima

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Djilasovi su preterali svaku meru i granicu, od svakog sastanka prave cirkus. Oni i jesu za tamo!

Milica Milicic

pre 5 godina

Nasilnicko ponasanje Djilasa i njegovih istomisljenika se nastavlja, ovo prelazi svaku granicu.

Drme

pre 5 godina

Opozicija je vrlo nervozna posle prošlonedeljnih rezultata lokalni izbora, nadam se da neće samo preneti agresivu i negativnu atmosferu na beogradske ulice

Nina

pre 5 godina

Osecaj nemoci i propadanja tera ga na nasilje i sve vece nepovtatne greske.

mimi

pre 5 godina

sta ce drugo nego na silu,djilasu jos nije jasno da nema vise podrsku naroda

Mika

pre 5 godina

Neka samo tako reklamiraju svoj program biće im od koristi na izboriima!

Pavle

pre 5 godina

To nije program to je sizofrenija SzS. A od programa imaju samo setnju subotom i po koju cirkus predstavu po gradovima Srbije.

Queen038

pre 5 godina

Opozicija svojim nasiljem nikada nece dobiti podrsku naroda! Pokazali su nam u proslosti ko su I sta su! Obicni nasilnici I prevaranti!

mimi

pre 5 godina

Đilas i SzS nastavljaju sa POLITIKOM NASILJA, to je suština njihovog programa!

Daca

pre 5 godina

Narod vidi sve, i zato nikada nece podrzati Djilasa i ovakvo njegovo bahato i bezobrazno ponasanje

Jelena

pre 5 godina

Djilasovi od svakog sastanka prave cirkus.Iskljucivo se sluze i naklonjeni su nasiljem i lazima.

Sara

pre 5 godina

Điki i njegovi sledbenici, ne mogu da prihvate činjenicu da su građani prozreli njihove namere i da ih ne podržavaju, pa zbog toga postaju besni, i nasiljem i lažima pokušavaju da privuču pažnju na sebe.

Laki

pre 5 godina

Pa dokle to nasilje i opozicija stavtime pokusavaju

najbolje

pre 5 godina

Opozicija radi ono što najbolje zna - da vređa.

srecko

pre 5 godina

Protesti Bogatih lopova i onih koji se nadaju da ce biti deo tog bogastva.

Ivona

pre 5 godina

Sramotno je ponasanje opozicije i na celu nje Djilasa, ne znam ko vise vredja, da li Djilas ili oni koji su ucili ulicarski recnik od njega.

Bole

pre 5 godina

Valjda će shvatiti da narod ne voli nasilnike i prestati sa tim

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set