• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2018

13:00

GRAD SLUŠA GRAĐANE: 200 parking mesta više za Vračarce

Beograd

GRAD SLUŠA GRAĐANE: 200 parking mesta više za Vračarce

Podeli vest

Skupština grada Beograda usvojila je u petak Izmenu i dopunu odluke o postavljanju bašti na teritoriji grada Beograda koja je predviđa da će od 2019. godine na teritoriji gradske opštine Vračar biti zabranjeno postavljanje letnjih bašti na obeleženim parking mestima

Ovu izmenu smo usvojili na predlog Gradske opštine Vračar koja je tako odgovorila na brojne pritužbe građanki i građana Vračara da tokom letnjih meseci nemaju gde da parkiraju svoja vozila, jer se na mestu obeleženih parking mesta postavljaju letnje bašte. Tako se samo na Vračaru tokom leta "izgubi" oko 200 parking mesta, a ima ulica gde bašte "zauzmu" više od polovine mesta za parkiranje! Od 2019. godine na Vračaru to više neće biti moguće.

Izmenom ove odluke zaštitili smo interese građanki i građana Vračara koji će moći da koriste parking mesta tokom čitave godine, ako plaćaju pretplatne parking karte za stanare. Nije normalno da se većina parking mesta “izgubi” tokom većeg dela godine kako bi se na njima nalazile letnje bašte.

Pratićemo realizaciju ove odluke koju su predložili građanke i građani Vračara i gradska opština Vračar i na osnovu toga ćemo odlučiti da li će u 2020. godini još neke gradske opštine biti obuhvaćene ovim režimom kao što će sada biti slučaj sa Vračarom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set