• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2019

16:19

SVI RASPOLOŽIVI RESURSI NA TERENU 24 ČASA: Angažovano više od 700 radnika JKP "Gradske čistoće"

Beograd

SVI RASPOLOŽIVI RESURSI NA TERENU 24 ČASA: Angažovano više od 700 radnika JKP "Gradske čistoće"

Podeli vest

Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" saopštilo je danas da su svi njegovi raspoloživi resursi na terenu 24 časa kako bi se raščistili pešački prelazi, autobuska stajališta, pešacke zone, pasarele i podzemni prolazi

Prema rečima Marka Popadića, direktora ovog komunalnog preduzeća, u naredna 24 sata na čišćenju snega angazovano je 707 komunalnih radnika, 29 multifunkcionalnih mašina, 11 autočistilica kao i 58 transportnih vozila.

"Nadležznost JKP ''Gradska čistoća'' su pešacke zone, prilazi pešackim prelazima, pasarele, pojedina javna stepenista, prilazi podzemnim prolazima i podzemni prolazi kao i i trotoari širi od pet metara", podsetio je Popadić.

Foto: Zoran Zestic/Tanjug

On je naglasio da će ekipe biti na terenu sve dok bude bilo potrebe kao i da će pomoći drugim gradskim službama kako bi se što pre očistio sneg i omogućilo normalno funkcionisanje grada.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set