• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

12:33

(FOTO) RADOJIČIĆ SA ATLETIČARIMA: Maraton i pozitivne stvari pobeđuju!

Beograd

(FOTO) RADOJIČIĆ SA ATLETIČARIMA: Maraton i pozitivne stvari pobeđuju!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić primio je danas u Starom dvoru atletičare iz Kine, Afrike, Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, goste 32. Beogradskog maratona, među kojima je bio i čuveni dugoprugaš i ovogodišnji promoter maratona Pol Tergat

Radojičić i direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić razgovarali su s gostima i poželeli im sreću na sutrašnjem maratonu, lep provod u Beogradu i uspomene koje će preneti svojim prijateljima.

- Pozitivne slike koje šaljemo iz Beograda, pozitivna energija i događaji, srećom pobeđuju negativne poruke koje smo nedeljama i mesecima takođe slali iz Beograda. Poruke koje su govorile o demonstracijama, o nesigurnosti, tenziji i agresiji. Još jednom naglašam, pozitivne slike i pozitivne stvari, koje, duboko verujem, pobeđuju. Da pobeđuju pokazuje i to da će na ovom maratonu sutra biti 3.000 stranih trkača. Oni su došli u Beograd jer znaju da je to grad koji obezbeđuje gostoprimstvo i u kome se već 32. put odvija sjajan maraton - rekao je Radojičić novinarima posle razgovora sa atletičarima.
 

Foto: Tanjug/Rade Prelić

SPREMITE SE! U NEDELJU ĆE POLA BEOGRADA BITI ZATVORENO! Detaljan spisak IZMENA LINIJA GSP!

Beograd će sutra ugostiti 28.000 učesnika, a gradonačelnik je rekao i da maraton šalje poruke koje popularišu sport, zdrav život, a ovogodisnji promovišse i dobročinstvo, kao i ekologiju.

- Današnji gosti su rekli da su impresionirani Beogradom, da je divan grad i da ih raduje gostoprimstvo koje im pruža. Govorili su o važnosti sporta, koliko sport zbližava ljude i o tome koliko su sport i zdrav život važni. Posebno je Pol Tergat, koji ima 13 medalja sa olimpijskih igara i svetskih prvenstava, naglasio koliko deca danas igraju igrice i da je svaka poruka da se bave sportom značajna - rekao je Radojičić koji se na kraju razgovora slikao sa gostima i sa zastavama Kine i Kenije.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Beogradski maraton održava se sutra od 10 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set