• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2019

18:46

RADOJIČIĆ: Važna nam je svaka ulica u Beogradu!

Beograd

RADOJIČIĆ: Važna nam je svaka ulica u Beogradu!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić obišao je danas radove u Zemljoradničkoj ulici koja povezuje Ulicu vojvode Stepe i Avalski drum u opštini Voždovac

On je ovom rilikom naglasio da je Gradskoj upravi grada Beograda važan ravnomeran razvoj svih delova grada, a da je opština Voždovac primer opštine koja vodi računa o svim njenim delovima. 

Važna nam je svaka ulica u Beogradu. Želimo da svaki građanin u prestonici oseti boljitak bilo da živi centralnom delu ili prigradskim zonama. Kvalitetan kolovoz je siguran kolovoz, a nama je bezbednost svih građana Beograda na prvom mestu. Ova ulica do sada nije bila dostupna pešacima, a značajno je da će oni imati stazu dugu tri kilometra i moći će da se peške kreću ovim delom grada, od Ulice vojvode Stepe do Avalskog puta. Svi moramo da mislimo na pešake – istakao je gradonačelnik.

On je naglasio da je veoma značajno da je projekat dobro urađen jer se na osnovu njega vodi računa o bezbednosti građana s obzirom da ranije nije bilo trotoara koji će sada omogućiti ljudima da se bezbedno kreću.  

Investicija je vredna 100 miliona dinara bez PDV-a, a rok završetka radova je 1 jul i ja verujem da će rok biti ispoštovan jer se i danas, iako je subota, radi punom parom – rekao je Radojičić.

Predsednik opštine Voždovac Aleksadar Savić je precizirao da se radovi odvijaju u jako frekventnoj Zemljoradničkoj ulici koja je nekada bila širine tri do četiri metra sa nekoliko jako teških krivina. 

Na osnovu dobrog projekta ljudi iz JKP „Beograd-put” su uspeli da te krivine prošire i da ulica na nekim mestima bude širine i do šest metara. Jako nam je bitno da je trotoar duž cele ulice – rekao je Savić.

On je dodao da ovo nije jedino gradilište na teritoriji opštine Voždovac kao i da se trenutno radi na spajanju Prve nove ulice u Zucama sa Avalskim putem gde se takođe radi i trotoar. Savić je najavio i početak radova na trećoj fazi Jelezovačkog kolektora u ponedeljak, 15. aprila, čijim će završetkom ovaj deo Voždovca najzad dobiti fekalnu kanalizacionu mrežu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set