• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2019

09:25

VESIĆ: Bahaćenje kriminalca Bastaća koštaće građane 2.389.053,70 dinara!

Beograd

VESIĆ: Bahaćenje kriminalca Bastaća koštaće građane 2.389.053,70 dinara!

Podeli vest

Sinoć, čim je kriminalac Marko Bastać sa svojim plaćenim huliganima, napustio gradilište nastavljena je rekonstrukcija Trga Republike i radili smo do ponoći. Jutros od 06.00 sati smo nastavili radove, napisao je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

 

- Juče je Grad dobio zvanični zahtev za naknadu štete od Štrabaga zbog zaustavljanja radova na Trgu Republike. Odštetni zahtev bez jučerašnjeg dana iznosi 2.389.053,70 dinara! Toliko građane Beograda košta bahaćenje kriminalca Marka Bastaća. Podneli smo tužbu za naknadu štete protiv Đilasovog kriminalca Bastaća jer nije pošteno da svi građani Beograda plaćaju njegovo divljaštvo napisao je Vesić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa Vesiću,ti ponavljaš jednu te istu pesmu kao vojnik o skraćenju,a ku.va o poštenju,i postaješ dosadan i monoton.Ako mu ne možete ništa bar ne kukaj više,pusti ga da se bahati,narod neka plaća,pa kad vam se to obije od glavu na izborima,pitaću vas jer niste sposobni da zaustavite nekoliko budala u bahatosti,žalosno.

SS

pre 4 godine

Čovek voli da se slika po gradilištima i da kuka na nedodirljive jer im očito ne mogu ništa.Kakav je ovo zakon,kakva je ovo država,kad samo izgleda nadrlja običan građanin.Tužno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set