• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2019

19:24

VESIĆ OTKRIO ONO ŠTO SVE BEOGRAĐANE NAJVIŠE ZANIMA! Do kada će trajati radovi na Trgu republike, u Karađorđevoj, Savskom trgu i šta je sa GONDOLOM

Beograd

VESIĆ OTKRIO ONO ŠTO SVE BEOGRAĐANE NAJVIŠE ZANIMA! Do kada će trajati radovi na Trgu republike, u Karađorđevoj, Savskom trgu i šta je sa GONDOLOM

Podeli vest

Većina radova na velikim gradskim saobraćajnicama koji su u toku, ili će uskoro početi, biće gotovi do 1. septembra, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući danas u Beogradskoj hronici RTS

- Radovi na Trgu republike biće gotovi do početka nove školske godine, baš kao i oni u Karađorđevoj ulici i na Topličinom vencu - rekao je Vesić.

(VIDEO) VESIĆ O NOVOM ZAKONU O GLAVNOM GRADU: Biće omogućen brži i pravilniji razvoj Beograda

Rekonstrukcija ulica Džordža Vašingtona, 27. marta, Kraljice Marije i Cara Dušana, odnosno poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana, odložena je za drugu polovinu juna, kada bude završena školska godina.

- Napravljena je nova dinamika radova i očekujemo da sve saobraćajnice budu gotove tokom leta, odnosno da saobraćaj na ovom potezu normalno funkcioniše 1. septembra, dok bi se trotoari radili do kraja godine.

Vesić je najavio da ćemo na jesen imati novu Palilulsku pijacu, ali i da će se Beograđani i turisti dogodine voziti gondolom od Kalemegdana do Ušća.

- Savski trg će biti gotov do februara naredne godine, a za 2020. je planirana i velika rekonstrukcija Ulice kneza Miloša koja će imati šest traka, biciklističku stazu i podzemnu garažu ispod - dodao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set