• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2019

08:53

(VIDEO) VESIĆ RASKRINKAO ŠOLAKA I ĆOSIĆA: Televizija N1 još jednom uhvaćena u laži!

Beograd

(VIDEO) VESIĆ RASKRINKAO ŠOLAKA I ĆOSIĆA: Televizija N1 još jednom uhvaćena u laži!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na svom Jutjub kanalu snimak u kome objašnjava kako je televiziju N1 uhvatio u laži...


- Naručena pitanja, neobjektivnost, neprofesionalizam, politikantstvo. To je lice N1 televizije. Svaka privatna televizija u svetu ima pravo da bude politički opredeljena, ali nijedna nema pravo da LAŽE javnost kršeći standarde novinarske profesije. TELEVIZIJA N1 JOŠ JEDNOM UHVAĆENA U LAŽI - napisao je Vesić uz snimak objavljen na Jutjubu:

VESIĆ NA FEJSBUKU: Šolak preko Ćosića naredio novinarima N1 da me napadaju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Porucnik Drebin

pre 4 godine

Ko prica o narucenim pitanjima i N1, sramota nasega grada zajedno sa politickom ikebanom od gradonacelnika. Covek koji je izveo zlocin na Kalemegdanu, pretvara grad u kome nije ziveo u betonsku dzunglu.....

Aleksandar

pre 4 godine

N1 radi po instrukcijama tajkuna,i to je slobodno novinarstvo za koje se zalazu.

mihajlo

pre 4 godine

Kakvo je sada ovo novinarstvo, opozicija zna samo da se buni.

mihajlo

pre 4 godine

Za vreme svoje vladavine, sve im je bilo dozvoljeno, sada se stvari menjaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set