• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.07.2019

20:46

POČELA PROVERA! Pregledana 82 autobusa, u 14 nije radila klima!

Beograd

POČELA PROVERA! Pregledana 82 autobusa, u 14 nije radila klima!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su prilikom kontrole vozila gradskog prevoza pregledana 82 autobusa, da je utvrđeno 27 nepravilnosti i da su svi kažnjeni

On je za Tanjug naveo da u 14 autobusa nije radila klima, a da u 13 vozači nisu nosili uniforme.

Zamenik gradonačelnika je ranije danas održao sastanak sa čelnicima gradskih sekretarijata za javni saobraćaj, inspekcijske poslove i komunalne policije na kome je dogovoreno da će od sutra od šest sati 78 saobraćajnih inspektora i komunalnih policajaca kontrolisati rad klima uređaja u javnom prevozu Beograda.

Kako je rečeno, svi prevoznici čiji autobusi budu zatečeni da im ne rade klime zbog štednje goriva biće kažnjavani na licu mesta kaznom od dva miliona dinara, a neka vozila biće upućivana na vanredni tehnički pregled.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 4 godine

Ma koga vi zezate Na pola autobusa ne rade klime

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set