• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2019

18:14

"PAO" SVETSKI REKORD U BEOGRADU! Ovo još niko nije ISKUSIO! 500 metara automobilom prelazio 40 minuta!

Beograd

"PAO" SVETSKI REKORD U BEOGRADU! Ovo još niko nije ISKUSIO! 500 metara automobilom prelazio 40 minuta!

Podeli vest

Velike gužve ovog popodneva stvorile su se na ulicama Beograda, a čitalac Informera javio se da ispriča neprijatno iskustvo

On je danas "oborio" svetski rekord.

U 17.20 uputio se automobilom od ugla Despota Stefana sa Dordža Vašingtona, a do ugla sa Resavskom, dakle nekih 500 metara vozio se "tričavih" 40 minuta.

Kiša, vikend, praznik, radovi, sve je ovo uslovilo da ova kratka deonica izgleda kao noćna mora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Goraneee,sta je ovo i drzavne novine te prozivaju.

Sandra

pre 4 godine

Da da, ali ne smete da kažete da su za to krivi čuveni stručnjaci: saobraćajci, arhitekte iz gradskih sekretarijata i čuveni zamenik gradonačelnika koji o svemu odlučuje. Ovo što se radi u Beogradu može da radi i prekopava sve ulice ili čovek koji je došao sa Marsa ili čovek koji mrzi svoje građane.

Tajac

pre 4 godine

ha ha ha, nemaš ti burazeru pojma šta je gužva i krkljanac - treba malo da proputuješ svet i vidiš a ne da lupaš o nekakvom svetskom rekordu ... Treba da odeš u Bangkok, Nju Delhi, Peking ... Da si pametan i protegao malo te lenje noge bar bi imao neke koristi umesto što si sat vremena sedeo u kolima i od nervoze popušio bar 5 cigareta ...

Stojan

pre 4 godine

To je sto vi mislite. Da, da, trava kod komsije uvek izgleda zelenije.

I sta sad

pre 4 godine

Sta ste ovo ispricali i sta sa ovim da radimo? Da secemo vene?

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set