• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2019

14:45

GASE VRELINU! Postavljene cisterne sa vodom u Beogradu

Beograd

GASE VRELINU! Postavljene cisterne sa vodom u Beogradu

Podeli vest

Na brojnim lokacijama u Beogradu i danas od 11 do 18 sati postavljene su cisterne s vodom za piće, zbog visokih temperaturaeogradu

Sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš kaže da su cisterne postavljene na Zelenom vencu, kod Palate "Albanija", na Trgu Nikole Pašića, Trgu Slavija, kod Beogradskog sajma i u blizini TC "Ušće".

Od danas, nove lokacije na kojima se nalaze cisterne su Bulevar Mihajla Pupina, na stanici kod Opštine Novi Beograd, i u Zemunu na okretnici Cara Dušana, stoji u saopštenju Gradske uprave.

Glavaš je dodao da su cisterne postavljene na mestima koja su najfrekvetnija i gde se ukrštaju linije javnog prevoza

SPAS OD TROPSKE VRELINE! Cisterne sa vodom za piće od sutra u najprometnijim delovima Beograda


Kako kaže, to je ustaljena praksa kada RHMZ najavi da će temperatura biti 33 stepena ili viša.

Glavaš je naveo i da "Beogradski vodovod" ima velike rezerve vode, ali da je važno da se u letnjim mesecima voda racionalno troši i da se ne rasipa, kako bi pritisak bio ujednačen u svim delovima grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set