• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2019

14:17

BILA MU NAVIKA DA UZIMA I NE PITA! Vlk (SNS): Sprečili smo Đilasovu otimačinu na Vračaru!

Beograd

BILA MU NAVIKA DA UZIMA I NE PITA! Vlk (SNS): Sprečili smo Đilasovu otimačinu na Vračaru!

Podeli vest

Odbornica SNS u Skupštini grada Beograda Draginja Vlk, u razgovoru sa komšijama na Vračaru, podsetila je da je program najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda Dragana Đilasa samo otimanje od građana

Vlk je istakla da je Dragan Đilas, sa svojim lokalnim jurišnicima Kuzmanovićem i Tatićem, otuđio deo javne površine, i parkić koji se nalazi na uglu ulica Tomaša Ježa i Požarevačke dao privatnom vlasniku, tako što je poništio eksproprijaciju iz 1972. godine i otvorio put da deo parka postane privatno vlasništvo.

- Inicijativu građana podržala je Srpska napredna stranka i sprečeno je otuđenje parkića koji je tu preko 70 godina. Podsetiću vas, takođe, da ovo nije jedini primer Đilasovog otimanja u ovom kraju. Naime, u javnoj garaži u Požarevačkoj ulici Dragan Đilas je zatvorio protivpožarni put, i od jednog parking mesta napravio četiri za svoje luksuzne automobile- rekla je Vlk.

OD STECIŠTA NARKOMANA NAPRAVILI PARKING! Gradski odbor SNS: Novac od Pazl grada otišao na Đilasove bankovne račune i skupa letovanja

Publicista Miloje Popović, inače stanovnik Vračara, zahvalio se odbornici Draginji Vlk i Srpskoj naprednoj stranci, jer su imali sluha i sprečili urbani zločin bivše vlasti na Vračaru i da preko 500 građana bude uzurpirano od strane pojedinaca koji su hteli da imaju novac na svom računu i da se provode na nekim jahtama.

Popović je zaključio da građani zaslužuju da uživaju u ovoj ekološkoj oazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set