• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2019

11:38

VESIĆ: Pregledaću svaku kocku!

Beograd

VESIĆ: Pregledaću svaku kocku!

Podeli vest

amenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su radnici izvočača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu, nakon što je naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili

Vesić je za RTS rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu.

Prema njegovim rečima, grad je slušao predloge građana zbog čega je on u petak naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana, da se kocke okrenu na stranu koja je izravnana.

Kako je ocenio, Trg je već u punom sjaju i da ga ljudi koriste i podsetio da su prošle nedelje na njemu održani opera i balet Narodnog pozorišta, a najavljene su i druge manifestacije.

Vesić je naglasio da će kolovoz morati da se popravi i da će svaki izvođač morati da vodi računa o onome što je grad platio, kao i da okretanje kocki građane neće koštati nijedan dinar i da će se to raditi o trošku izvođača.

Dodaje da će se i noću i danju, a kada se budu održavale manifestacije, radiće se više.

"Naložio sam takav raspored radova da saobraćaj mora da funkcioniše", rekao je Vesić i dodao da će Saobraćajna i Komunalna policija pomagati građanima da zaobiću delove gde se radi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set