• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2019

10:17

VODOVOD: Sanacija kvara na cevovodu u centru Beograda do ponoći!

Beograd

VODOVOD: Sanacija kvara na cevovodu u centru Beograda do ponoći!

Podeli vest

Kvar zbog pucanja cevi na uglu Kraljice Marije i Karnegijeve ulice će, prema prvim procenama, biti saniran do ponoći, a u toku je zatvaranje cevovoda na kojem je došlo do havarije, izjavio je za Beoinfo rukovodilac službe za komunikaciju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vladimir Šobot

- Osam zatvarača je zatvoreno, ostaju još dva, a zatvaranje se mora vršiti lagano kako ne bi došlo do daljih komplikacija. Očekujemo da će u narednih 20 minuta doći do zatvaranja i da će se sprečiti dalje oticanje vode niz ulicu - pojasnio je Šobot.

Foto: Tanjug

Kako je rekao, do pucanja cevi je došlo nešto pre 5 časova ujutru, a u pitanju je distributivni cevovod profila 700 milimetara.

- To je cevovod koji snabdeva naša dva glavna rezervoara, ''Glavni'' i ''Pionir''. To nije distributivni cevovod odakle se snabedevaju građani - objasnio je on.

(VIDEO) HAVARIJA U CENTRU BEOGRADA! Pukla cev, velika količina vode sliva se Cvijićevom ulicom, Starine Novaka, Dalmatinskom...

Kako je rekao, nije tačna informacija koja se pojavila na društvenim mrežama da je ta cev zamenjena pre dva dana, jer to nije cev koja se menja kada se radi rekonstrukcija, već cev koja se menja na 30 do 40 godina.

- Takav posao zamene trajao bi mesec dana - naglasio je Šobot.

Foto: Tanjug

Očekuje se, dodao je Šobot, da potrošači u centralnim gradskim zonama, u opštini Stari grad i delu opštine Palilula, mogu osetiti poremećaj u vodosnabdevanju, prvenstveno oni na višim spratovima.

Prema njegovim rečima, sve ekipe su na terenu od jutros i rade na otklanjanju kvara.

Iz ovog preduzeća se izvinjavaju građanima na neprijatnosti i poručuju da će nastojati da u što kraćem roku reše ovaj problem


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Sto ne pisete o ovom javasluku gradske vlasti.Neznalice vode grad.

Lazni Bot

pre 4 godine

Zasto da seku granu na kojoj sede,jutros Vucic drobi na Pinku da nam tece med i mleko kad ono potekla vode i sve se raspada.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set