• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.10.2019

13:26

BLOKIRAN CENTAR BEOGRADA! Taksisti ne odustaju od protesta, kolaps do 15 sati!

Beograd

BLOKIRAN CENTAR BEOGRADA! Taksisti ne odustaju od protesta, kolaps do 15 sati!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Erdogan stigao je u dvodnevnu posetu Srbiji, taksisti ne odustaju od protesta i najavljuju novu blokadu, pa bi Beograd mogao da se nađe u pravom saobraćajnom ludilu

Ipak, "dve strane" kao da su se dogovorile, pa će visoki zvaničnici biti u Palati "Srbija" dok taksi vozači budu na ulicama.

Nekoliko minuta pre podneva, avion sa turskim predsednikom je sleteo u Beograd. Tačno u podne taksisti su počeli da se okupljaju na četiri lokacije u prestonici, dok je policija nešto kasnije zatvorila autoput u smeru od aerodroma ka Novom Beogradu, ali neposredno pre petlje koja vodi do vazdušne luke i suprotan smer.

Ipak, već oko 12.30 ponovo je koliko-toliko normalizovan saobraćaj na autoputu (i dalje su gužve u oba smera), dok su 15 minuta kasnije automobili počeli da krstare i Bulevarom Mihajla Pupina, pa čak i pored "Palate Srbija".

Svi oni koji bi iz vazdušne luke da se prebace ka centru grada, ali i oni koji idu prema aerodromu, mogu to da učine alternativnim putem preko Ledina, a zatim novobeogradskih blokova 70, 45...

Uprkos oprečnim informacijama koje su se pojavile u medijima, taksisti su i danas ponovo izašli na ulice, samo su zbog posete turskog predsednika radikalizaciju protesta odložili za nedelju dana.

- Nastavljamo sa protestima po istom sistemu i satnici kao i prošle nedelje. Dakle, okupljanje na četiri lokacije od 12, sat vremena kasnije kreće protestna vožnja ka centru grada, odnosno do zgrade Vlade Srbije gde ostajemo do 15 časova - rekao je za "Blic" Aleksandar Bijelić, jedan od vođa taksi protesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Garagan

pre 4 godine

Radikalizacija protesta? Krajnje vreme da i država radikalizuje toleranciju. Blokirati sva taksi udruženja na vreme od 12 do 15 časova svakog dana. Onima koji su farbali trg u žutu, ofarbati vrata stanova ili kuće u neku drugu boju. Onima koji su blokirali rektorat, blokirati ispitne rokove. I eto mira u kući. Šta radi mačor dok miševi kolo vode? Dokle više da se toleriše krađa sira od strane miševa?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set