• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

14:32

(FOTO) ZAVRŠENO PRESLAGANJE KOCKI NA TRGU REPUBLIKE! Vesić: Kolovoz će biti pušten za saobraćaj 1. novembra

Beograd

(FOTO) ZAVRŠENO PRESLAGANJE KOCKI NA TRGU REPUBLIKE! Vesić: Kolovoz će biti pušten za saobraćaj 1. novembra

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je da je završeno preslaganje svih kocki na kolovozu na Trgu republike

- Danas u podne završeno je preslaganje svih kocki na kolovozu na Trgu republike. Kako sam naložio izvođaču presloženo je 4.150 kvadratnih metara granitnih kocki kako bi kolovoz mogli da koriste biciklisti i motociklisti. Narednih šest dana potrebno je da se osuši vezivni materijal koji povezuje kocke. To znači da će kolovoz na Trgu republike biti pušten za saobraćaj, kako je obećano, 1. novembra. Tog dana na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda biće objavljen ugovor sa izvođačem- napisao je Vesić na svom Fesjbuk nalogu.

 

 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Rođen sam u ovom gradu, odrastao i momkovao. Sada imam porodicu u kojoj je troje akademskih građana, sin profesor fizičkog vaspitanja, jedna kći somatolog i jedna lekar. I gle čuda! Rešili ovde da žive, da rade i uživaju u svom gradu, na Kalemegdanu, Tašu, gradskim parkovima, pozorištima i muzejima .....i Trgu, kakav imaju sve evropske metropole i turistički centri. Ko je iole iskren, mora to da prizna. A šta će da priča, to je njegov problem.

Lazni Bot

pre 4 godine

Goran Kockar odradio posao za nase pare pa ce ih opet prokockati.

Saradžogla

pre 4 godine

Каже ... Рубрика - БЕОГРАД ... ШЕСТ РЕПОРТАЖА НА ПРВОЈ СТРАНИ - ВЕСИЋ! ... Да сте стварно ,, Весићеве новине'' он би да има морала појављивао би се једва једном месечно!ПС. Малопре беше на малом екрану репортажа ,,Мирко и Славко'' кад оно Весић!Да сте чули речник моје супруге,мајко моја! Кочијаши јој нису равнивни!Весић иритира до даске!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set