• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

07.11.2019

11:39

BEOGRAĐANIMA PREKIPELO! Posle brojnih žalbi Grad doneo odluku - od 1. decembra važi novo pravilo zbog kog će biti MANJE GUŽVE

Beograd

BEOGRAĐANIMA PREKIPELO! Posle brojnih žalbi Grad doneo odluku - od 1. decembra važi novo pravilo zbog kog će biti MANJE GUŽVE

Podeli vest

U Beogradu će ubuduće snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam sati ujutru, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da će ta odluka početi da važi od prvog decembra

- Reagujući na brojne pritužbe građana u vezi sa korišćenjem dostavnih vozila koja tokom čitavog dana blokiraju saobraćaj u gradu, Grad Beograd je danas doneo odluku koja počinje da važi od prvog decembra ove godine - rekao je Vesić novinarima u zgradi Komunalne milicije.

Ubuduće će, istakao je, snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam ujutru, a ne između 9 i 14 sati kao što je sada slučaj.

- Ukida se dosadašnja mogućnost da se snadbevanje vrši između 9 i 14 sati jer su to mnogi zloupotrebljavali i dešavalo se da nam čitave trake budu zaustavljene i da ne mogu da se koriste za saobraćaj zato što se dostava vrši kada postoje gužve u gradu - rekao je Vesić.

DESTINACIJA KOJU TREBA OBIĆI U 2020. GODINI! Beograd postaje sve popularniji, našao se na top listi portala "Lonli planet"!

Foto: Beograd.rs

Istakao je da od 1. decembra dostava mora biti završena do sedam sati ujutru i dodao da će za svako dostavno vozilo koje bude na ulici posle sedam biti kažnjeni kako onaj ko dostavlja, tako i onaj kome se dostavlja roba.

- Na taj način ćemo uvesti red u gradu - dodao je Vesić.

On je danas u zgradi Komunalne milicije imao radni sastanak sa vršiocem dužnosti sekretara za poslove komunalne milicije Ivanom Divcem, načelnicom Gradske uprave Sandrom Pantelić, sekretarom za saobraćaj Dušanom Rafailovićem i sekretarkom za inspekcije poslove Sonjom Božović.

Foto: Beograd.rs

Divac je rekao da će Komunalna milicija od prvog decembra striktno poštovati ovaj režim i kažnjavati sve bahate vozače i dostavljače u Beogradu.

Cilj i svrha postojanja Komunalne milicije jeste da se većini građana u Beogradu omogući normalan život i ovo je samo jedna od stvari koju sprovodimo u svom redovnom radu. Nadam se da ćemo ovim pospešiti protok saobraćaja i lakši život građanima - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzzz

pre 4 godine

dzaba pravila kad ih niko ne sprovodi, tako ce biti i sa ovim

Ccc

pre 4 godine

Prvo grad Beograd kao i svaki drugi grad u Evropi da obezbedi parking mesta isključivo za dostavna vozilani problem rešen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set