• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

28.11.2019

10:28

DOČEK NOVE GODINE IPAK ISPRED SKUPŠTINE! Evo ko će sve pevati i kakvo IZNENAĐENJE čeka na Trgu republike!

Beograd

DOČEK NOVE GODINE IPAK ISPRED SKUPŠTINE! Evo ko će sve pevati i kakvo IZNENAĐENJE čeka na Trgu republike!

Podeli vest

Beograd je već dobio svoje novogodišnje ukrase, 15. novembra je zasijala i praznična rasveta, od 1. decembra pa sve do sredine februara trajaće Beogradska zima, festival dobre zabave na nekoliko lokacija u prestonici, da bi kulminacija usledila pred najluđu noć, i to dvodnevnim programom na Trgu Nikole Pašića.

Iako je bilo najava da bi doček mogao da se vrati na renovirani Trg republike, od ove opcije se ipak odustalo, pre svega jer će u blizini Spomenika knezu Mihailu biti postavljeno najveće klizalište na otvorenom. Dakle, serija koncerata, ali i tradicionalni novogodišnji vatromet ponovo će, kao i godinama pre, biti na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Glavni program trajaće dva dana, 30. i 31. decembra, uz nastup 12 izvođača različitih profila, pa nema sumnje da je muzički repertoar namenjen svačijem ukusu. U prednovogodišnjoj noći za zagrevanje nastupiće muzičke zvezde poput Raste, Cobija, Sare Jo, dok ćemo u 2020. zakoračiti uz Maju Berović, Kikija i Pilote i - Lepu Brenu.

Nema nikakve dileme da će Brena biti glavna zvezda koja bi trebalo da privuče veliki broj gostiju sa prostora eks-Ju, iz Slovenije i Hrvatske, ali i iz Bugarske, Rumunije... Podsećamo, Lepa Brena je pevala i za doček 2016. godine, a tada su joj društvo pravili Stiven Sigal, Željko Joksimović, grupa “Van Gog”...

Beograd se uveliko sprema za najluđu noć, praznično raspoloženje se oseća u vazduhu, a kao i svake prethodne, tako se i za doček 2020. očekuje sjajna i nezaboravna atmosfera.

PONEDELJAK 30. 12.

  • 20.00–20.30 – Vuk Mob
  • 20.30–21.00 - Angelina
  • 21.00–21.30 - Gazda Paja
  • 21.30–22.00 - Sara Jo
  • 22.00–22.30 – Mili
  • 22.30–23.00 – Senidah
  • 23.00–23.45 - Cobi
  • 0.00–1.00 - Rasta
  • 1.00–2.00 - MC Stojan

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set