• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.02.2020

08:48

PET SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, SEDMORO POVREĐENIH Teška noć u Beogradu

Beograd

PET SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, SEDMORO POVREĐENIH Teška noć u Beogradu

Podeli vest

Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćanih nesreća u kojima je povređeno sedam ljudi, od kojih tri pešaka, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe te službe obavile su 83 intervencije, od kojih 14 na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali najviše srčani bolesnici i pacijenti sa visokim pritiskom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRUDNICA, POLICAJAC I KOLAPS U SAOBRAĆAJU Filmski porođaj Bogdane i priča o jednom hrabrom čoveku
Beograd

TRUDNICA, POLICAJAC I KOLAPS U SAOBRAĆAJU Filmski porođaj Bogdane i priča o jednom hrabrom čoveku

"Taman smo se vratili kući iz bolnice kad je malac odlučio da da ipak tad dođe na svet. Vraćamo se opet do GAK "Narodni Front". Zet vozi, gužva, idemo mic po mic, sestrine kontrakcije su već na tri minuta i onda se pojavljuje heroj dana - policajac koji bez razmišljanja pali rotaciju i sprovodi nas do bolnice. Tako je na svet došao Viktor Kovačević", ovako za "Blic" emotivne trenutke pred porođaj svoje sestre Bogdane priča Milana Mrkalj Gajica.

23.02.2020

23:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set