• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2020

16:28

VAŽNO - GSP U BEOGRADU IPAK NAREDNA DVA DANA SAOBRAĆA! Autobusi ostaju zbog radnika koji rade treću smenu!

Beograd

VAŽNO - GSP U BEOGRADU IPAK NAREDNA DVA DANA SAOBRAĆA! Autobusi ostaju zbog radnika koji rade treću smenu!

Podeli vest

U naredna dva dana biće zadržan postojeći režim odvijanja saobraćaja na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama, izuzev linija BGvoz-a na kojima su ukinuti svi polasci na liniji Beograd Centar – Mladenovac kao i redukovan polazak na ostalim linijama BGvoz-a, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U saopštenju se navodi da je ovo urađeno na molbu Privredne komore Srbije, a kako bi se linijama javnog linijskog prevoza putnika privremeno obezbedio prevoz zaposlenih koji rade u trećoj smeni.

Kako je precizirano, u periodu zabrane kretanja koju je donela Vlada Republike Srbije, od 17. marta se zadržava režim odvijanja saobraćaja na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama, sa ciljem da se u međuvremenu, sa pravnim licima sa teritorije grada Beograda, usaglase potrebe za prevozom zaposlenih i organizuje poseban prevoz za radno angažovane.

Uvodi se zabrana ulaska putnika na prednja vrata na svim vozilima na kojima to tehničke mogućnosti dozvoljavaju, a koja rade na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama. Takođe, biće postavljene fizičke barijere radi proširenja vozačkog prostora, a sve u cilju povećanja zdravstvene zaštite voznog osoblja. 

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Za vreme trajanja vanrednog stanja ukida se saobraćaj vozova na relaciji „Beograd centar-Mladenovac“ i „Mladenovac-Beograd centar“.

Tako se 18. marta otkazuje: polazak  voza 7903 u 16.05 časova na relaciji „Beograd centar-Mladenovac“ i  polazak  voza 7904 u 18.52 časova na relaciji „Mladenovac-Beograd centar“
Od 18. marta od 14.00 časova održavaće se sledeći polasci na linijama BGvoz-a: 

 – Batajnica - Ovča – Batajnica: polasci iz stanice Batajnica za stanicu Ovča u 6.07;  8.45; 12.45; 14.45; 16.06; 17.45 (do Zemuna), a polasci iz stanice Ovča za stanicu Batajnica u 6.35;  8.05; 10.05; 14.05; 16.05; 17.36  časova. 

– Lazarevac - Resnik- Ovča - Lazarevac: polasci iz stanice Lazarevac za stanicu Ovča su u 6.08; 11.08 časova, polazak iz stanice Lazarevac za stanicu Resnik u 16.50 časova, polasci iz stanice Resnik za stanicu Ovča u 7.52; 9.52; 12.52; 13.52; 14.52 i 17.22  časa, a polasci iz stanice Ovča za stanice Resnik i Lazarevac u: 6.50; 7.50 (do Lazarevca); 8.50; 10.50; 12.50; 13.50; 14.50 (do Lazarevca); 15.50; 18.30 časova (Beograd centar), navodi se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!
Društvo

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!

Ukoliko policija nađe na ulici tokom noći osobu van njene adrese prebivališta ili boravišta, a da za to nema posebnu dozvolu, odmah podnosi krivičnu prijavu.Ko bude kršio policijski čas i nađe se na ulici između osam uveče i pet ujutro, biće kažnjen sa 150.000 dinara, a ako delo više puta ponovi mogao bi da dobije i zatvorsku kaznu do tri godine!

18.03.2020

15:21

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set