• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2020

12:59

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE DONEO ODLUKU: Arena, Pionir i Hala sportova se pripremaju za PRIVREMENE BOLNICE

Beograd

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE DONEO ODLUKU: Arena, Pionir i Hala sportova se pripremaju za PRIVREMENE BOLNICE

Podeli vest

Gradski štab za vanredne situacije u Beogradu jutros je doneo odluku da se Beogradska arena, Hala "Aleksandar Nikolić" i Hala "Ranko Žeravica" pripreme za privremene bolnice gde će biti smeštani pacijenti oboleli od koronavirusa sa lakšim simptomima, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, u Areni se trenutno pakuju paketi pomoći za penzionere, dodajući da će do petka taj prostor biti ispražnjen i da počnu pripreme za novu privremenu bolnicu.

"To će zavisiti od brzine kojom će se puniti Sajam", rekao je Vesić.

Foto: Tanjug

Procena je, dodaje on, da će u Areni biti oko 1.500 mesta, dok su druge dve hale nešto manje i imaće manji broj kreveta.

"Naše je da pripremimo te objekte, a onda će ih vojska pripremiti za pacijenate. Ispraznićemo objekte, dezinfikovaćemo ih i predati za eventualno korišćenje", naveo je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set