• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2020

16:20

DRAGE MLADE KOMŠIJE, UTERALI VAMA SAD... Poruci čika Miće smeje se cela Srbija! (FOTO)

Beograd

DRAGE MLADE KOMŠIJE, UTERALI VAMA SAD... Poruci čika Miće smeje se cela Srbija! (FOTO)

Podeli vest

Epidemija koronavirusa u Srbiji još nije dostigla vrhunac, pa su preduzete razne mere kako bi se što pre suzbila.

Stariji od 65 godina nemaju prava izlaska, a svi ostali moraju da budu u kućama do 17 radnim danima, odnosno od 13 časova subotom do ponedeljka.

Novo je i to do danas penzioneri će umesto inače najavljene kupovine od četiri do sedam ujutru nedeljom, to obaviti u subotu u istom terminu.

Foto: Printscreen

Kako su stariji sugrađani dobili dozvolu, a ostali ne, tako se sada već popularni čika Mića iz stana 8 jedne zgrade dosetio da nasmeje komšije sledećom porukom:

"Drage mlade komšije, kolo sreće se okreće. Uterali vama sad. Ako vam u nedelju treba nešto iz prodavnice, rado ću vam doneti", u potpisu čika Mića iz stana broj 8.

BONUS VIDEO: Branko Kockica slavi 74. rođendan u samoizolaciji




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bane

pre 4 godine

E cika Mico malo si se ti zajebo.Prodavnice nedeljom ne rade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set