• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. Kljajić

07.04.2020

13:14

ŠOK SNIMAK IZ BEOGRADA TOKOM POLICIJSKOG ČASA! Muškarac izveo psa, a onda napravio SRAMAN POTEZ! (VIDEO)

Beograd

ŠOK SNIMAK IZ BEOGRADA TOKOM POLICIJSKOG ČASA! Muškarac izveo psa, a onda napravio SRAMAN POTEZ! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak na kome se vidi kako muškarac u ponedeljak uveče u Beogradu prvo izvodi psa, a potom ga maltretira i uništava sve na šta naiđe, šokirao je Srbiju.

Naime, video je nastao u ulici Vojvode Stepe u Beogradu, oko 23.30. Muškarac je uradio psa, a zatim uništavao saksije i sve na šta je naišao.

Ovim povodom oglasio se i Pavle Bihali iz Pokreta Levijatan, koji je za Informer izjavio da većina ispašta zbog manjine, odnosno ovakvih kao što je muškarac sa snimka. 

- Nije fer da većina ispašta zbog manjine,  jer 90% Srbije poštuje pravila izolacije. Strogo kazniti ovaj postupak  i napraviti primere na onima koji ne poštuju doktore, struku i državu. Ovo je vanredno stanje i policijski čas na snazi i svi se moramo pridržavati toga. Nadam se da će država stati iza nas u ovakvim slučajevima i hitno reagovati - poručuje Bihali.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 3 godine

Ma kod nas 90% ne poštuje doktore, struku i državu. Problem je što ovaj ne poštuje ni tuđe živote.

Tanja

pre 3 godine

U takvim situacijama se zove policija,ne postavlja se pitanje.......

Kaya

pre 3 godine

Kaznite to djubre da zapamti dan kad je digao ruku na neduzno stvorenje, kad je izašao napolje nepostujuci državu.. A kad je ovakav magarac na ulici, mogu zamisliti porodicu koja živi sa njim...

Bora

pre 3 godine

To nije čovek!To je pijana budala! Radna obaveza bi ga naučila pameti!

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set