• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

20.04.2020

11:02

SUDARU U BEOGRADU SADA SE SMEJE CEO SVET! Pogledajte šta im je uspelo! (FOTO)

Beograd

SUDARU U BEOGRADU SADA SE SMEJE CEO SVET! Pogledajte šta im je uspelo! (FOTO)

Podeli vest

U toku najdužeg policijskog časa koji će ukupno trajati 84 sata, ulice u prestonici su sablasno prazne, ali se uprkos tome na Novom Beogradu dogodila neverovatna situacija.

Naime, fotografija dana definitivno je snimljena juče oko 15 časova u Bulevaru heroja sa Košara, na pristupnim saobraćajnicama ka Mostu na Adi, gde su se sudarila jedina dva automobila na prostoru od par kilometara naokolo!

 

 

Kako se može videti na fotografiji koja je objavljena u Fejsbuk grupi "Savski nasip", a koju je snimio Jovan Ličina, u incidentu su učestvovali pikap vozilo i manji putnički automobil za čijim se volanom, po svemu sudeći, nalazila pripadnica lepšeg pola.

Ova fotografija sada je obišla i svet, pa su tako svetske stranice počele da je obajvljuju uz pitanje "Koliko moraš da budeš loš vozač da se sudariš sa nekim tokom karantina?".

Srećom, u incidentu po svemu sudeći nije bilo povređenih, verovatno nije pričinjena ni znatnija materijalna šteta. Ipak, udes koji se dogodio na semaforu, na jednoj od većih raskrsnica, kod "Petoševića", izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: printscreen

"Kriv je telefon 100%", "Smart telefon omeo smart vozača u smart automobilu", "Još ako nemaju dozvolu za kretanje za vreme policijskog časa, a neće da se dogovore...", "Pre deset dana, isto prazan grad, za 10 minuta sam video tri ovakva sudara", samo su neki od komentara Beograđana.

A neko od sugrađana je podsetio i na čuveni događaj iz 1903. godine koji je ovekovečen u beogradskoj štampi pod naslovom "Sudarila se jedina dva automobila u Beogradu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 3 godine

Nije to cudo za Beogradjane. Tu ima toliko nasilnika da je strasno. I ovaj primer to dokazuje. Kako ovo nazvati.???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set