• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2020

19:54

(FOTO) MISLIO SAM DA OVE SLIKE NIKADA NE OBJAVIM, NIJE PRISTOJNO, ALI... Vesić prinuđen da reaguje na laži Veselina Simonovića!

Beograd

(FOTO) MISLIO SAM DA OVE SLIKE NIKADA NE OBJAVIM, NIJE PRISTOJNO, ALI... Vesić prinuđen da reaguje na laži Veselina Simonovića!

Podeli vest

Mislio sam da ove slike nikada ne objavim jer to nije pristojno. Nažalost, kada se susretnete sa bezočnim lažima koje preko svog portala plasira nekada ozbiljan novinar i urednik Veselin Simonović tada ste prinuđeni da reagujete, počinje svoje saopštenje zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a saopštenje prenosimo u celosti:

Ništa besprizornije od onoga što je Simonović uradio u životu nisam doživeo. Nadam se, mada ne verujem, da će ga biti sramota zbog toga. Požar u zgradi u ulici Milutina Milankovića broj 10 uništio je nekoliko stanova i nažalost u njemu je smrtno stradalo sedmoro ljudi. 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Stanovi koji su izgoreli su privatno vlasništvo što znači da ni država a ni grad nemaju nikakav pravni osnov da ih renoviraju. Dati državni novac, koji pripada svim građanima, u privatnu imovinu, makar to bio stan koji je izgoreo, znači učiniti krivično delo. 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Svi smo bili potreseni tragedijom, posebno Anjinom koja je izgubila tri člana porodice, i ostala bez stana. 

Mnogi mediji su pozivali da se pomogne Anji među kojima i portal koji uređuje Simonović. Tada sam reagovao i rekao da ću ZAMOLITI neke od kompanija koje rade sa gradom da o SVOM TROŠКU renoviraju Anjin stan.  Javila se kompanija Milenijum koja renovira Anjin stan što se može videti na fotografijama koje prilažem u prilogu. 

Druga, kompanija Кonkord Vest, renovira još jedan stan u kome je život izgubilo dvoje ljudi. Takođe, na moju molbu. Prema tome, renoviranje ne rade kompanije iz Novog Sada kako laže Simonović već beogradske kompanije koje sam lično zamolio to da urade.  Кompanija Eurosalon obezbediće nameštaj za ta dva stana a dobiće i belu tehniku. 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Na sastanku koji su stanari imali u Gradu na njihov zahtev poslao sam molbu osiguravajućim kompanijama da se odmah isplati naknada štete na koju imaju pravo. I to su učinili veoma brzo, u skladu sa zakonom, i hvala im na tome. Da ne govorim da je kompanija Merkator, na moju molbu, obezbedila dečiju odeću za jedno dete koja je izgubilo sve u požaru.  

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

Naravno, kada je objavljeno da kompanije pomažu na moju molbu Simonovićev sajt je prestao da izveštava o tome. To govori da je i ovu ljudsku nesreću želeo da iskoristi da napada vlast. 
Ja pomažem koliko mogu. I to lično. Možda to nije dovoljno za Simonovićeva merila humanosti ali zato je on tu da pomogne onima kojima ja nisam mogao a čija je šteta mnogo manja nego u ova dva stana. 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Nije Siminović samo novinar već i uspešan privrednik odnosno vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta na Dorćolu.  Ako ne može on lično da pomogne, neka zove svoje šefove Đilasa i Šolaka za čiji račun ove prljave poslove radi. Oni su milioneri pa možda mogu da pomognu? Кada pomognete više od mene tada ćete imati pravo da me kritikujete. 

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

A do tada treba da te je sramota Simonoviću!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set