• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

15.06.2020

10:52

Manifestacija „DrugAčiji 2020“ 16. juna otvara leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Beograd

Manifestacija „DrugAčiji 2020“ 16. juna otvara leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Podeli vest

U utorak 16. juna 2020. godine u 10 časova na Adi Ciganliji (Terapijski vrt i tereni za OSI) biće organizovana manifestacija "DrugAčiji?" u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda i Centra za nove ideje čime ce biti otvorena manifestacija “Leto na Adi za osobe sa invaliditetom”.

Na svečanom otvaranju će biti promoter ovog projekta, naš trofejni paraolimpijac Željko Dimitrijević, a prisutnim učesnicima će se obratiti Goran Kasum (profesor na Fakultetu Sporta i fizičkog vaspitanja) kao i predsednik Sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Velimir Knežević, stonoteniser paraolimpijac Budimir Buda Malešević i Goran Šehović ispred Centra za nove ideje. Manifestaciju će otvoriti predstavnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije.

Foto: Promo

 

Cilj manifestacije je da se osobama sa invaliditetom, poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i u Terapijskom vrtu Ade Ciganlije. Projektom „DrugAčiji 2020“ podiže se nivo svesti poslodavaca o socijalnoj uključenosti osoba sa invaliditetom u poslovni život, kao i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Program učesnicima pruža mogućnost takmičenja u različitim disciplinama koje su prilagođene osobama sa invaliditetom: šah, košarka, stoni tenis, pikado, boćanje, a predviđen je i joga čas.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set