• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2020

09:29

VEĆ DRUGI DAN ZAREDOM UNIŠTAVAJU NAŠ GRAD! Vesić: POLICIJA BEZ UPOTREBE SILE OTERALA HULINAGE, evo šta su ostavili za sobom!

Beograd

VEĆ DRUGI DAN ZAREDOM UNIŠTAVAJU NAŠ GRAD! Vesić: POLICIJA BEZ UPOTREBE SILE OTERALA HULINAGE, evo šta su ostavili za sobom!

Podeli vest

Nakon sinoćnjih nasilih demonstracija u Beogradu, grad je ponovo ostavljen u ruševinama. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je fotografije centra Beograda gde su demonstranti demolirali i rušili sve pred sobom.

"Ovo su sinoć za sobom ostavili huligani koje su organizovali Đilasovi puleni Srđan Nogo i Mlađan Đorđević.

Huligani koji su sinoć pokušali da spale Narodnu skupštinu nastavili su uništavanjem javne imovine koja je vlasništvo svih Beograđanki i Beograđana. Huligani su na protest doneli suzavac, molotovljeve koktele, baklje i topovske udare kojima su napali policiju i uništavali Beograd.

Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i druge javne institucije i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana.

Grad Beograd očekuje da kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad budu uhapšeni i privedeni pravdi. Šteta koju su hiligani pre dva napravili na javnoj imovini grada Beograda iznosi 15 miliona dinara. Već procenjujemo štetu koju su ovi banditi sinoć napravili.

Čim završimo procenu štete protiv ovih huligana, posebno onih koji su privedeni kao i organizatora ovog divljanja Đoga i Đorđevića, biće podneta nova krivična prijava kao i prijava za naknadu štete", napisao je Vesić na Fejsbuk profilu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐORĐEVIĆ DOVEO U BEOGRAD ČOVEKA OSUĐIVANOG ZA UBISTVA U CRNOJ GORI DA PRETI SRPSKOJ POLICIJI! Vesić: On je bolesnik opasan po živote drugih!
Politika

ĐORĐEVIĆ DOVEO U BEOGRAD ČOVEKA OSUĐIVANOG ZA UBISTVA U CRNOJ GORI DA PRETI SRPSKOJ POLICIJI! Vesić: On je bolesnik opasan po živote drugih!

U laži su kratke noge, a dokazano je da su u Mlađana Đorđevića noge zaista kratke, ali mu je jezik zato mnogo dugačak. Nisam ni sumnjao da će ovaj “politički jezuita”, mozak nasilja koje se dogođa na srpskoj političkoj sceni, da opravda noćašnje nasilje. Pa on je to sinoćnje nasilje sa “plejboj vladikom” Grigorijem, koji je juče pozivao da se sruši hram Svetog Save, i osmislio, napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu kao odgovor na komentar Mlađana Đorđevića da "Vučićevi huligani štite mafiju".

08.07.2020

12:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set