• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.10.2020

08:50

GRAD JE KONAČNO OSLOBOĐEN TERORA ĐILASA I PETROVIĆA! Vesić: Skupštinska većina u Šapcu do kraja nedelje

Beograd

GRAD JE KONAČNO OSLOBOĐEN TERORA ĐILASA I PETROVIĆA! Vesić: Skupštinska većina u Šapcu do kraja nedelje

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je danas da će nova skupštinska većina u Skupštini grada Šabac biti konstituisana do kraja ove nedelje, najverovatnije u sredu


"Gradska izborna komisija Šapca utvrdila je konačne izborne rezultate i donela odluku o dodeli odborničkih mandata. Izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata i 12 hiljada glasova više od liste Dragana Ðilasa, Dušana Petrovića i Tanje Fajon. To je apsolutna većina odbornika i SNS može sama da fomira vlast, sa koalicionim partnerima koji su dobili odbornike i na prošlim izborima”, rekao je Vesić na televiziji Hepi.


On je najavio da će konstitutivna sednica gradske skupštine Šapca biti održana do kraja ove nedelje, najverovatnije u sredu.

"U Šapcu je pobedila demokratija. Izbori su konačno završeni i ovaj grad je konačno oslobođen terora Dragana Ðilasa i Dušana Petrovića. Skoro četiri meseca trajali su pokušaji Ðilasa i Petrovića da izigraju demokratiju, da opstruisanjem izbornog procesa i poništavanjem izbora na pojedinim biračkim mestima izbegnu odlazak sa vlasti. Skoro četiri meseca Ðilas i Petrović bežali su od surove istine da su na izborima koje su sami organizovali i sproveli osvojili skoro 12 hiljada glasova manje od Srpske napredne stranke. Nije pomogla ni podrška Tanje Fajon koja ih je očigledno uveravala da će ostati na vlasti iako imaju 12 hiljada glasova i 15 odbornika manje", naveo je Vesić.

Foto: TV Happy

On je ocenio da je posle četiri meseca opstrukcije demokratskih procesa vreme "da Tanja Fajon, Dragan Ðilas, Dušan Petrović i Nebojša Zelenović nauče da se u Srbiji vlast dobija i gubi na izborima".

"I da o tome ko će biti na vlasti odlučuje broj glasova a ne Ðilasovi milioni, tajkunski mediji i koga voli i podržava Tanje Fajon. Sve njih u Šapcu pobedili su građani koji su uporno i strpljivo izlazili na izbore i svaki put još ubedljive glasali za SNS. Šabac je dobio vlast koju su građanke i građani izabrali”, rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 3 godine

Konačno grad da diše a Zelenović nikada više.

Nina

pre 3 godine

Konačno da i Šapčani dobiju prave ljude na vlasti, a ne lažove i manipulatore!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set