• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2021

09:47

OGLASIO SE ŠPANSKI ARHITEKTA, dizajner Savskog trga: Ovo će biti mesto svih Beograđana!

Beograd

OGLASIO SE ŠPANSKI ARHITEKTA, dizajner Savskog trga: Ovo će biti mesto svih Beograđana!

Podeli vest

Španski arhitekta Mark Fenvik, koji je projektovao novi izgled Savskog trga u Beogradu poručio je danas da je to trg građana Beograda i veza između starog i novog dela grada

On je u video poruci snimljenoj u Madridu poručio da je zahvalan za priliku da dizajnira mesto koje će biti mesto svih građana Beograda i prostor za proslave, dešavanja, pijace.

- Žao mi je što nisam danas tu u Beogradu na dan otvaranja Savskog trga. Želeo bih da se zahvalim gradu Beogradu i Beogradu na vodi što su mi dali priliku da dizajniram ovaj novi trg koji će biti trg građana Beograda - rekao je Fenvik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Zar je bilo tko , odnosno ovaj Spanac mogao ugraditi srbski duh u ovaj dizajn ? NIKAKO .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set