• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2021

11:58

DECA SU NAŠA BUDUĆNOST! Miloš Vidović obišao zvanično završene radove u osnovnim školama na Savskom vencu!

Beograd

DECA SU NAŠA BUDUĆNOST! Miloš Vidović obišao zvanično završene radove u osnovnim školama na Savskom vencu!

Podeli vest

Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović danas je obišao zvanično završene radove u osnovnim školama na Savskom vencu “Petar Petrović Njegoš“, "Vojvoda Radomir Putnik“ i "Radojka Lakić“, koji su izvedeni u okviru javne nabavke za tekuće odražavanje osnovnih škola. Ispred Opštine, obilasku je prisustvovao i načelnik odeljenja za projekte razvoja Vladimir Nastić

Tim povodom, predsednik Miloš Vidović je naveo da je ovo još jedan primer da sve realizovane akcije u proteklom periodu kao i one koje su u planu daju sve jači doprinos da naša deca imaju još lepše i uređenije mesto za svoje školovanje i odrastanje i dodao da su izvedeni radovi obuhvatali popravku oštećenih delova zidova u učionicama, zamenu ulaznih vrata, zamenu prelivno-ekspanzionog suda za grejanje škole, zamenu reflektora u sali za fizičko i zamenu podne obloge u učionicama, kao i to da se na njegovu inicijativu očekuje završetak radova na tekućem održavanju u još četiri osnovne škole na teritoriji opštine.

- U prethodnim godinama smo se trudili da poboljšamo uslove rada u svim osnovnim školama na teritoriji naše opštine. Briga o deci i uređenje obrazovnih institucija je jedan od naših prioriteta, a u tom pravcu ćemo nastaviti i u budućnosti - poručio je Vidović i naglasio da je cilj svih nas da našu decu usmerimo na pravi put, motivišemo pravim vrednostima i okrenemo zdravom načinu života.

- Siguran sam da će iz ove škole izaći neki novi naučnici, doktori, sportisti, profesori, inženjeri i da ćemo biti ponosni na njih. Želim još jedanput da se zahvalim direktorima osnovnih škola što podržavaju našu težnju i želju da Savski venac ostane opština uspešnih šampiona- rekao je Vidović.

Obilasku završetka radova prisustvovali su i predstavnici osnovnih škola koji su istakli odličnu saradnju sa opštinom Savski venac i posebno zahvalili predsedniku Milošu Vidoviću na stalnoj brizi o potrebama ovih škola i njenih đaka.

Foto: Pixabay

Završeni radovi u tri škole
Ulaganje u budućnost mališana 

Predstavnik saveta roditelja Aleksandar Dabić, prilikom posete predsednika Miloša Vidovića Osnovnoj školi "Radojka Lakić", je izjavio da je zadovoljan uspešnim rešavanjem dugogodišnjeg problema sa prelivnim sudom. On se u ime roditelja ove škole zahvalio opštini Savski venac i predsedniku Vidoviću na pomoći, te je dodao da se nada još uspešnijoj daljoj saradnji. 

- Cilj nam je da deci, koja su naša budućnost i smisao svega, obezbedimo najbolje uslove za rast i razvoj - naveo je Dabić i apelovao na roditelje da se u što većem broju priključe ovakvim akcijama, jer samo zajedničkim radom možemo postići željene rezultate.

- Savski venac, kao društveno odgovorna opština, svesna je potrebe ulaganja u budućnost i u tom smislu aktivno se bavi sadržajima vezanim za potrebe dece i pomoći mališanima. I nadalje ćemo nastaviti u tom pravcu i pružati podršku kada su slične inicijative u pitanju. Time pokazujemo da sve što radimo, činimo baš zbog naše dece i ona nam zato uzvraćaju svojim osmesima, jer deca su naša osnova i budućnost naše zemlje – istakao je Vidović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set