• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2021

19:01

VESIĆ SAOPŠTIO NAJNOVIJU INFORMACIJU O IMUNIZACIJI! Evo gde ćete uskoro moći da se vakcinišete!

Beograd

VESIĆ SAOPŠTIO NAJNOVIJU INFORMACIJU O IMUNIZACIJI! Evo gde ćete uskoro moći da se vakcinišete!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je danas sastanak sa predstavnicima tržnih centara i rekao da je dogovoreno da od sledeće sedmice budu formirani mobilni punktovi za vakcinaciju u tim objektima

On je rekao da je važno što su ovi objekti ponovo počeli da rade jer zapošljavaju veliki broj ljudi, kao i to da se na taj način obavlja visoka stopa prometa od koje se plaća PDV, a tako i država prihoduje.

Foto: wikipedia.org

Sa predstavnicima tržnih centara i Gradskog zavoda za javno zdravlje smo razgovarali o organizaciji posebne akcije vakcinacije u tržnim centrima. Na razgovoru je utvrđeno da je većina zaposlenih vakcinisana i veoma smo zadovoljni zbog toga. Dogovor je da od sledeće nedelje napravimo mobilne punktove u tržnim centrima. Ti punktovi će biti stacionirani po nekoliko dana, a posetioci i surađani koji žive u njihovoj blizini će moći i da se vakcinišu. Higijena je na visokom nivou, poštuju se sve epidemiološke mere i ubacuje se svež vazduh kroz adekvatne klimatizacione sisteme. Poruka Grada Beograda je da su tržni centri bezbedno mesto i da sugrađani, uz poštovanje epidemioloških mera, slobodno mogu da ih posećuju – istakao je Vesić.

NOVA POMOĆ DRŽAVE! U julu i avgustu po 30.900 dinara! OVO JE USLOV!

On je podsetio da je cilj Grada da se sugrađni vakcinišu u što većem broju, kao i da su ljudi iz svih delova prestonice podjednako bitni.

Sastanku su prisustvovali sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Aleksandar Stefoski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set