• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2021

11:53

HVALA VUČIĆU! Vesić na Fejsbuku: Predsednik je uvek imao razumevanja za privredu i radna mesta za ljude!

Beograd

HVALA VUČIĆU! Vesić na Fejsbuku: Predsednik je uvek imao razumevanja za privredu i radna mesta za ljude!

Podeli vest

Hvala predsedniku Aleksandar Vučić za molbu Kriznom štabu da se ugostiteljski objekti otvore već u petak. Predsednik je uvek imao razumevanja za privredu i radna mesta za ljude, jer on je otvorio najviše radnih mesta u novijoj istoriji Srbije, napisao je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić

 

"Očekujem da Krizni štab na sutrašnjoj sednici potvrdi odluku koja je doneta na sednici održanoj pre praznika da se ugostiteljski objekti potpuno otvore i da im se dozvoli rad do 22.00 sata.

Ova odluka je doneta uslovno prošle nedelje i trebalo je da stupi na snagu 8. maja ukoliko epidemiološka situacija bude bolja. Jasno je da je situacija bolja tako da ne postoji nijedan razlog da ugostiteljski objekti ne budu ponovo otvoreni. Verujem da će članovi Kriznog štaba imati razumevanja za molbu predsednika i njegove argumente i da će odluka o ugostiteljskim objektima stupiti na snagu već od petka.

Beograd je to posebno zaslužio. U Beogradu je već 605.052 ljudi vakcinisano a 475.689 revakcinisano", napisao je Vesić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 2 godine

Vučić uvek ima razumevanja za sve zato ga narod i podržava.

ivan

pre 2 godine

Predsednik shvata svakog gradjanina. Svaka cast

Ivana

pre 2 godine

Vučić je želeo da gradi i da razvija Beograd, imao je viziju razvoja, kao i otvaranje novih radnih mesta. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što radite za narod i državu.

srce

pre 2 godine

Predsednik uvek ima razumevanja za ljude koje hoce da rade i ulaze u privredu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set