• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

10.06.2021

14:57

U SUSRET JUBILEJU 650 GODINA OSNIVANJA KRUŠEVCA! Na konkursu nagradjene najlepše fotografije LAZAREVOG GRADA/FOTO/

Beograd

U SUSRET JUBILEJU 650 GODINA OSNIVANJA KRUŠEVCA! Na konkursu nagradjene najlepše fotografije LAZAREVOG GRADA/FOTO/

Podeli vest

U organizaciji Kulturnog centra Kruševac, povodom obeležavanja jubileja 650 godina od osnivanja grada Kruševca, izabrane su najlepše fotografije na Konkursu ,, Moj grad Kruševac,, .

- Žiri je doneo odluku da prvu nagradu ponese Boriša Radosavljević za fotografiju ,, Ispod duge,,. Druga nagrada pripala je Borku Petrašinoviću za fotografiju ,,Crkva Lazarica,, a treća nagrada dodeljena je Jeleni Vučković za fotografiju ,, Susret različitosti,,- rekla je za Informer Violeta Kaplarević, direktor Kulturnog centra Kruševac

Ona je istaklada će pobednici Foto konkursa biti nagradjeni novčanim iznosom i diplomom. Izložba fotografija u video formatu i dodela nagrada biće održana u petak 11.6. u 20 časova na platou ispred Kulturnog centra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽENE I POKUŠAJ UBISTVA BABE I DEDE IZA REŠETAKA Vinovnicima teških krivičnih dela u Kruševcu određen pritvor
Hronika

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽENE I POKUŠAJ UBISTVA BABE I DEDE IZA REŠETAKA Vinovnicima teških krivičnih dela u Kruševcu određen pritvor

Dva strašna zločina, koja su proteklih dana potresla Kruševac i okruženje dobijaju epilog. Osumnjičeni za počinjena krivična dela u Trmčaru i Makrešanu, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i njima je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredjen pritvor, potvrdio je za Informer javni tužilac Bratislav Petrović.

09.06.2021

13:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set