• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2021

12:05

ŠOK PRIZOR U CENTRU BEOGRADA! Svako ko je jutros prošao ovuda, nije mogao da veruje SVOJIM OČIMA - ŠTA ĆE VO NA GRADILIŠTU?!/FOTO/

Beograd

ŠOK PRIZOR U CENTRU BEOGRADA! Svako ko je jutros prošao ovuda, nije mogao da veruje SVOJIM OČIMA - ŠTA ĆE VO NA GRADILIŠTU?!/FOTO/

Podeli vest

Beograđani koji su jutros prolazili Bulevarom Kralja Aleksandra prisustvovali su neočekivanom prizoru u devet sati ujutru. Naime, na gradilištu na uglu Bulevara i Golsvordijeve radnici okreću vola na ražnju.

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama i odmah su izazvale veliku pažnju.

I dok su jedni bili zgroženi prizorom, drugi u pečenju vola u centru prestonice na 40 stepeni nisu videli ništa sporno.

 

 

Za sada nije poznato kojim povodom je vo "okrenut" na ražnju.

Međutim, na gradilište je ubrzo stigla Komunalna policija da ih upozori da prekinu sa okretanjem vola jer dim smeta stanarima okolnih zgrada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

A sta je problem na drzavnoj televiziji se promovisu lopovi i kurve a vi sad licemeri zabrinuti za vola na raznju u centru grada.

Nn

pre 2 godine

Nije mesto za vola raznju u centru beograda I to na ulici!!! Mogli su da spreme rucak od tog istog vola na nekom prikladnijem mestu i donesu spremljeno upakovano radnicima na gradilistu. Imam problem da vidim celog vola na raznju, ne samo vola i Jagnje i prase itd.

Zaharova

pre 2 godine

Ti da si razumeo sta je covek napisao ne bi isao u filozofiju jedenja

neko isperd kompa

pre 2 godine

Ćuj stigla Komunalna policija da ih upozori Aloooo seljoberi pa nije to vašar u Šapcu,nego centar Beograda

milankukic

pre 2 godine

kome smeta vo samo majmunima sramota kakv smo narod

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set