• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

31.07.2021

22:05

/VIDEO/ GRAĐANE 20 GODINA NIJE IMAO KO DA ČUJE! Konačno je rešen veliki problem u Beogradu, a dato obećanje - ispunjeno!

printscreen

Beograd

/VIDEO/ GRAĐANE 20 GODINA NIJE IMAO KO DA ČUJE! Konačno je rešen veliki problem u Beogradu, a dato obećanje - ispunjeno!

Podeli vest

Godinama je pijaca na Vidikovcu u Beogradu bila puna predprodavaca i kamiona iz kojih se prodavala roba na crno. Ipak, tome je pre dva meseca došao kraj

Građani koji svakoga dana posećuju jednu od najvećih pijaca u Beogradu kažu da je sada sve mnogo bolje i čistije, a tim delom mogu i da prošetaju što je ranije bila nemoguća misija.

Bolje je ovako. Ima i više prostora za parking. Urednije je. Ranije je bilo nepodnošljivo - kaže za Nacionalni dnevnik jedan od žitelja Vidikovca.

Skoro dve decenije građani su ukazivali na ovaj problem, ali ih niko nije čuo. Pre dva meseca zamenik gradonačelinka Goran Vesić obećao je da će urediti ovaj deo grada i obećanje je ispunjeno.

- Ovaj problem postoji 20 godina i jedan je od najvećih problema građana koji žive na Vidikovcu. Ovo je bio pravi buvljak, stvarao se i komunalni nered... Niko nema pravo da pravi haos i vrši nelegalnu prodaju. Mislim da smo pokazali kako se uvodi komunalni red kada imate volju i želju da radite za građane - rekao je Vesić za Pink.

Komunalna milicija je 24 sata na terenu. Rukovodilac smene Slobodan Todorović kaže da nije lako bilo uvesti komunalni red na mestu gde ga ranije nije bilo, ali da nisu odustajali zbog čega je rezultati vidljiv.

- Bilo je teško urediti i bilo je dosta naporno. Naravno, sporadično smo rešavali ovaj problem u poslednjih nekoliko godina, ali nikada efikasno kao što je to rešeno u poslednjih nekoliko dana - rekao je Todorović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set