• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2021

20:35

Vesić pročitao peticiju građana iz bloka 44 na Fejsbuku pa im se direktno javio i odgovorio im!

Tanjug

Beograd

Vesić pročitao peticiju građana iz bloka 44 na Fejsbuku pa im se direktno javio i odgovorio im!

Podeli vest

Đubrijere u bloku 44 biće zamenjene novim, kao što je i planirano projektom rekonstrukcije šetališta, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Poštovane građanke i građani Bloka 44,
Dragi "blokovci",

Video sam juče da se preko društvenih mreža organizuje potpisivanje peticije za zamenu đubrijera u Bloku 44 na šetalištu Lazaro Кardenas koje se trenutno rekonstruiše. 

Želim da obavestim sve stanovnike Bloka 44 da će stare đubrijere BITI ZAMENJENE NOVIM jer je tako i planirano projektom uređenja šetališta. 

Biće postavljene natkrivene đubrijere kako bi se sprečilo da ptice raznose smeće po bloku, ali i kako bismo odvratili nesavesne komšije da u đubrijere, kao što se ponekad događalo, odlažu kabasti otpad. 

Naše Zelenilo već je izradilo nove đubrijere na moj zahtev (kao na fotografiji), jer sam u prošlosti već dobijao primedbe građana iz Blokova 44, 45 i 70 koje su se odnosile na ovu temu. 

U svakom slučaju, drago mi je da se građani organizuju kako bi njihov kraj bio bolji i uređeniji, i pozdravljam svaku inicijativu koja vodi ka tom cilju. 

Pozivam vas da nastavite da mi šaljete vaše predloge na mejl adresu: goran.vesic@beograd.gov.rs; a ja ću se truditi da uradim sve što je u mojoj moći da zajedno sa vama učinim život u vašem naselju komfornijim i kvalitetnijim. 

Кada smo zajedno - Beograd pobeđuje! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set