• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

18.09.2021

08:36

AKO DANAS IDETE DO GRADA, POTREBNO VAM JE STRPLJENJE! Izmene na više linija gradskog prevoza!

Beograd

AKO DANAS IDETE DO GRADA, POTREBNO VAM JE STRPLJENJE! Izmene na više linija gradskog prevoza!

Podeli vest

U Beogradu se danas održava niz manifestacija, pa će zbog toga biti izmena u gradskom prevozu

U Beogradu se danas održava gej parada, a gotovo u isto vreme i protest antimaskera, antivaksera, antiglobalista i drugih organizacija protiv najavljenih mera. U centru grada se očekuju gužve, a u skladu sa trasama i promene u linijama saobraćanja javnog prevoza.

Satnica gej parade je ove godine pomerena za po podne, pa će umesto uobičajenog prepodnevnog termina početi u 16 sati i trajati sve do 23 sata uveče. Učesnici će okupljanje danas započeti tradicionalno u parku Manjež, a proslava će se od 18 sati nastaviti u Muzeju Kinoteke.

Sve linije javnog prevoza koje prolaze u ovo vreme kroz centar grada, biće preusmerene alternativnim pravcima. Ovo se odnosi na trolejbuske linije koje saobraćaju od Trga republike do Slavije i obratno, ali i na autobuske linije 26, 27, 33, 37.

Linije javnog prevoza promeniće trase i u nedelju, 19. septembra, od 7 do 18 časova zbog manifestacije "Pešačka nedelja" koja će se odvijati od Slavije do Trga Republike ulicama Kralja Milana, Terazijama i Kolarčevom. U tom periodu će ove ulice biti potpuno zatvorene za saobraćaj.

Trolejbuska linija broj 29 se privremeno skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L, dok će vozila na linijama 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije broj 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će autobusi sa linije 27, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimicno izmenjenom trasom Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike do terminusa.

Minibus linija broj E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike i dalje redovno, dok vozila sa linije 22A uopšte neće saobraćati 19. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 2 godine

Danas setaju pederi, anti vakseri anti oboga anti onoga. Znaci videla žaba u Srbiji da se konj u Americi, Engleskoj Spaniji podkiva, pa ajde i ona. Da nije žalosno bilo bi smesno. Jadnici.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set