• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2021

17:01

U LAŽI SU КRATКE NOGE

Beonfo.rs

Beograd

U LAŽI SU КRATКE NOGE

Podeli vest

zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svojoj Fejsbuk stranici reakciju na laćnu informaciju koja se pojavila na društvenim mrežama u ezi s vodom u Vinči

Izvesna nevladina organizacija Eko straža objavila je danas na društevenim mrežama lažnu informaciju i montirani snimak koji pokazuje da umesto vode iz česme u vinčanskog vodovoda građanima stiže mulj. Ovu laž su, kao po komandi, preuzeli tajkunski portali objavljujući senzacionalne tekstove kako „ u Vinči umesto vode teče – BLATO“.

Odmah sam poslao inspekciju na teren. Na teren je izašao i predsednik gradske opštine Grocka Dragan Pantelić. Utvrdili smo da je video zapis koji su delili tajkunski mediji montiran a informacija koju su objavili lažna.  Posebno me je pogodilo jer su slagali da đaci OŠ Nikola Tesla piju mulj umesto vode!? Zamolio sam direktora osnovne škole da snimi video i pokaže javnosti da je voda koju deca u ovoj školi piju ispravna. Video zapis koji je snimio direktor možete da vidite u prilogu.
Moje pitanje ljudima koji su spremni da ovako lažu je da li zaista treba da izmišljaju ili da plaše roditelje čija su deca u školi da bi skupili neki jeftin politički poen.

Bedno i jadno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set