• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.10.2021

09:55

Šta je vama najvažnije kad kupujete stan?! Proverite da li su vaši prioriteti na ovom spisku!

Villa Residence

Beograd

Šta je vama najvažnije kad kupujete stan?! Proverite da li su vaši prioriteti na ovom spisku!

Podeli vest

Šta je danas, u Beogradu, neophodno da bi čovek živeo mirno i zadovoljno u gradu koji raste, gradu koji nudi bezbroj mogućnosti ali i ritam života koji se nezaustavljivo ubrzava

Šta je danas, u Beogradu, neophodno da bi čovek živeo mirno i zadovoljno u gradu koji raste, gradu koji nudi bezbroj mogućnosti ali i ritam života koji se nezaustavljivo ubrzava?

Mirna oaza, udoban stan nedaleko od centra, sa dobrim saobraćajnom vezama sa svim delovima grada, ali i svim sadržajima koji omogućavaju da za sve što je bitno ne mora da se ide daleko od udobnosti svog doma.

Jedno od ultimativnih rešenja nesumnjivo je kompleks Park Vila Residence čija je gradnja nedavno počela. Evo i zašto.

Kompleks se prostire se na 80 ari (tačnije na 8.068 m2) na uglu ulica Bulevar Oslobođenja i Save Mašković. Koncipiran kao kondominium, sastoji se iz 4 lamele koje vizuelno predstavljaju jedinstvenu celinu koja formira dvorište unutar bloka.

Foto: Villa Residence

359 stanova, od kojih 330 standardnih stanova struktura i to jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih i četvorosobnih koji se nalaze na tipskim spratovima od 2. do 7. sprata, i 29 premium stanova na poslednjoj povučenoj etaži sa dvosobnim, trosobnim i četvorosobnih stanovima sa velikim terasama i premium pogledom na sve četiri strane grada.

Kao bonus za stanare i potpuna inovacija u gradnji stambenih kompleksa, na spratovima pored stanova (deo zgrade odvojen od stanova a na istom spratu) nalaze se i ostave od 2 do 4 m2 za bicikl, kolica ili neku drugu namenu.

To, naravno, nije sve. Jer, rekli smo, za potpuno ispunjenje zahetva modernog stanovnika Beograda neophodni su još neki elementi. A kompleks Park Vila Residence ih nesumnjivo ima.

U prizemlju je projektovano 20 lokala kojima se, zanimljivo je, pristupa sa svih strana kompleksa, kao i poslovni prostor prevenstveno namenjen kancelarijskom poslovanju na čitavom 1. spratu.

Takođe, čuvene beogradske muke vozača s parkingom na ovom mestu praktičmo ne postoje. Tu je 3-etažna garaža u kojoj će biti 514 parking mesta od kojih 61 parking mesto izdvojeno u komercijalnu garažu za posetioce kompleksa gde mogu bezbrižno da parkiraju svoje automobile i plate parkiranje na sat.

Komšiluk je, tradicionalno već u ovim krajevima, vrlo bitna stavka kada se razmišlja o kupovini nekretnine. A Park Vila Residence je stvarno dobar komšiluk.

Foto: Villa Residence

Jer u kompleksu se nalazi i posebna oaza za stanare, odnosno dvorište sa kontrolisanim pristupom unutar kompleksa, na površini od 1.700 m2 unutar kojeg je projektovan i jedan mali kafe lokal, prevenstveno za stanare i korisnike kompleksa, uz koji će biti izgrađeno dečije igralište, puno zelenila i prostor za druženje. Sve to, naravno, uz video nadzor i čuvarsku službu 24h, sve zajedno sa dobro osmišljenom kontrolom pristupa koje garantuju stanarima mir i bezbednost.

Jedan od najvažnijih kriterijuma za izbor mesta za život u Beogradu nesumnjivo je i lokacija. A investitori kompleksa Park Vila Residence su odabrali - savršenu.

Prema merenju o zagađenosti vazduha u Beogradu, ova lokacija je "u zelenom" i jedan je od najčistijih delova grada, što je razumljivo kada se zna da se nalazi pored same Bajfordove šume na Banjici i u neposrednoj blizini šuma od 80 hektara iza Bie i Vma i 100 hektara šume kod Belog dvora.

Takođe, odmah preko puta kompleksa je Sportski centar Banjica sa olimpijskim bazenom, otvorenim bazenom, terenima za tenis, košarku, stoni tenis, fudbal... a pritom je prilaz izuzetno lak i jednostavan. Ispred same zgrade upravo je završen novi bulevar u Save Maškovića sa dve trake, ostrvom i kružnim tokom, a u projektu je i stanica metroa koja će se nalaziti odmah pored objekta velikog trgovinskog lanca.

Pravi mali grad u velikom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set