• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

09.11.2021

20:10

KAKVO NAS RADNO VREME ČEKA ZA DRŽAVNI PRAZNIK?! Ovo je spisak objekata koji će raditi!

Beograd

KAKVO NAS RADNO VREME ČEKA ZA DRŽAVNI PRAZNIK?! Ovo je spisak objekata koji će raditi!

Podeli vest

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće u četvrtak po uobičajenom radnom vremenu

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje, prenose Novosti

DEŽURNE APOTEKE

Ukupno pet apoteka “Beograd” će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru Maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27.

Foto: Shuterstock/Zastirnik potrosaca

Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke “Palilula” u Knez Danilovoj, “Braće Kovač” u Krivolačkoj, “Miroslava Trajkovića” u Požeškoj i “Đuro Đaković” u Majke Kujundžića na Zvezdari.

PREVOZ I PARKING

Gradski i međugradski prevoz će u četvrtak saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Radnici JKP “Parking servis” u četvrtak neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Foto: Pixabay

Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

POŠTA

Većina poslovnica “Pošte Srbije” biće u četvrtak zatvorena. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj i poslovnica na aerodromu Nikola Tesla, koje će uobičajeno raidti non-stop.

Foto: RINA

Otvorene će biti i filijale u TC “Stadion”, “Big fešn”, “Šopi” u Borči do 19.00.

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

Maloprodajni trgovinski lanci radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Foto: Pixabay

Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10 do 22 sata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Radno vreme pijaca u četvrtak uobičajeno!
Politika

Radno vreme pijaca u četvrtak uobičajeno!

Sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP "Gradske pijace" će na Dan državnog praznika u četvrtak, 11. novembra raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, u cilju omogućavanja snabdevanja građana zdravim i visokokvalitetnim namirnicama, saopštilo je danas to preduzeće

09.11.2021

14:24

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set