• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2021

19:56

NEČUVENO! Ovako je izgledao Mladenovac danas! (Video/Foto)

printscreen

Beograd

NEČUVENO! Ovako je izgledao Mladenovac danas! (Video/Foto)

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je neslavnu scenu iz Mladenovca

- Mladenovac danas. Grupa od 200 ljudi blokira grad, pali kontejnere, a potom sprečava vatrogasno vozilo da priđe požaru.

Nečuveno - napisao je Vesić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dojčilo

pre 2 godine

Pa traži od načelnika PU da postupa po zakonu. Što se nama, Vesiću, žališ??? Gde god se politički kalkuliše , ne sprovodi se zakon. Da se građane pita, bagra koja to radi bi već bila u pritvoru! Ali ovde se razmišlja o tome šta će reći strane ambasade. Koga briga za primenu zakona! Neće na dobro izaći...bojim se....Svi uslovi za intervenciju policije su ispunjeni...ali kad predsednik moli policiju da ne interveniše onda se pitam pa čemu i donošenje zakona, pravilnika, uredbi i procedura....Nismo pravna država...jer da jesmo onda bi građani danas mogli slobodno da prođu putnim komunikacijama. Žalosno! Nameravao sam svoj glas da dam SNS-u koji je mnogo učinio ali sve sam skloniji tome da ne glasam...jer se ne osećam sigurno kao građanin. Mene ne interesuje intervencija nakon što mi je naneta posledica...mene interesuje intervencija pre nanošenja posledice....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set