• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.C.

21.12.2021

21:29

DRAMA U GRADSKOM PREVOZU! Putnici ugledali čoveka i počeli da vrište: Stani, majstore, stani!

M.C.

Beograd

DRAMA U GRADSKOM PREVOZU! Putnici ugledali čoveka i počeli da vrište: Stani, majstore, stani!

Podeli vest

U autobusu GSP broj 16 večeras je zamalo došlo do incidenta jer je jedan od putnika ušao u vozilo s nožem!

Mlađi muškarac je, kako saznajemo, ušao na stanici kod beogradskog Doma omladine nešto posle 21 sat. Držao je nož u ruci, što su primetili putnici koji su počeli da vrište i dozivaju vozača da stane.


- Putnici iz zadnjeg dela autobusa, kada su videli nož u ruci muškarca koji je pre toga ušao u vozilo, pojurili su ka prednjim vratima.

- Stani, majstore, stani! Putnik ima nož, ima nož!, vikali su. Vozač je zaustavio autobus nasred ulice, otvorio sva vrata, putnici su počeli brzo da izlaze. Nekoliko njih ostalo je u zadnjem delu autobusa, naterali su muškarca da izađe. On je izgleda nekog jurio, pošto je zagledao ostale putnike kad je ušao u autobus - kaže za Informer očevidac događaja, koji dodaje da je muškarac sa nožem nakon izlaska iz vozila otrčao u nepoznatom pravcu. 


Kako dalje saznajemo, svi putnici su dobro, nakon incidenta vratili su se u vozilo, a vozač je nastavio vožnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tatjana Deutschland

pre 2 godine

To je tako kada bolesnici slobodno šetaju gradom. Vi u Srbiji imate 355.000 nervnih bolesnika... To je ono što je registrovano. Na tu cifru dodajte još toliko neregistrovanih slučajeva i sve će biti jasno...

Boris

pre 2 godine

Sta znaci MAJSTORE ko je majstor i druga stvar sta je to JURIO ,dajte ljudi kanite se tih seljackih izraza ako mislite sacuvati Beograd da se potpuno ne poseljaci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set