• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2022

10:28

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA BEOGRAĐANKE, A FOTOGRAFIJE ĆE VAS ZADIVITI! Razlika između mene i polupismenih političara je razlika između rada i nerada!

facebook

Beograd

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA BEOGRAĐANKE, A FOTOGRAFIJE ĆE VAS ZADIVITI! Razlika između mene i polupismenih političara je razlika između rada i nerada!

Podeli vest

Ovih dana je završena rekonstrukcija Beograđanke, zgrada će biti useljena do marta, kada će biti otvorena, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

- Beograđanka je ponovo najmodernija poslovna zgrada i ponos našeg grada, kao što je bila 1974. godine kada je sagrađena - dodao je on.

Foto: Beograd.rs

Goran Vesić

Vesić je naglasio da, iako Beograđanka nije najviša zgrada u Beogradu, ipak dominira tim telom grada.

- Pre samo nekoliko godina kada smo prodali ovu zgradu koja je propadala i koja se pretvorila u objekat za smeštaj građana, koji nisu ništa plaćali, vođena je kampanja kako će zgrada biti srušena i kako će biti pretvorena u hotel. Ti koji su tada lagali danas ćute. Meni to nije važno, osim da je Beograđanka obnovljena i da sam imao hrabrosti da uđem u taj projekat. U tome je razlika između mene i polupismenih političara kojima radni vek prođe, a da ne urade ništa. Razlika između rada i nerada - napisao je Vesić na društvenim mrežama.

- Beograđanka je urađena. Da obavestim kritičare da će brzo početi rekonstrukcija zgrade Beobanke na Zelenom vencu kao i da će brzo videti skele na zgradi BIGZ-a. Pa vi slobodno napadajte - poručio je on.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set