• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2022

12:51

ŽELIMO DA SVAKO DETE U BEOGRADU IMA VRTIĆ! Vesić: Izgradilo smo 17 vrtića!

Beograd

Beograd

ŽELIMO DA SVAKO DETE U BEOGRADU IMA VRTIĆ! Vesić: Izgradilo smo 17 vrtića!

Podeli vest

Кandidat na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Goran Vesić naglasio je da danas u beogradske vrtiće ide preko 80 hiljada dece i podsetio da je 2013. godine išlo svega 57 hiljada mališana u vrtiće

Prema Vesićevim rečima to se postiglo izgradnjom vrtića. U poslednje tri godine u Beogradu je izgrađeno ili se gradi 17 vrtića, a do sada je izgrađeno šest vrtića u koje deca već idu, rekao je Vesić.
 
Na ovaj način pokazujemo koliko nam je stalo do dece i da želimo da svako dete u Beogradu ima vrtić, u prilog tome govori i činjenica da danas vrtić košta 5.600 dinara po detetu, a pre 13 godina ta cena je iznosila 9.500, precizirao je Vesić i dodao da je vraćen novac roditeljima za duplo naplaćivane vrtiće.


 
Vratili smo 3,5 milijarde dinara roditeljima, izgradili 17 vrtića, a u narednim godinama biće ih ukupno 25. To je mir, to je stabilnost, tako dela govore i to pokazuje da ujedinjeni i zajedno možemo sve, zaključio je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set