• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2022

08:19

RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE! Evo šta će sve raditi i do kada!

Beograd

RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE! Evo šta će sve raditi i do kada!

Podeli vest

Ovako će za prvomajske praznike (1.5. - 3.5.) raditi prodavnice, apoteke, tržni centri, pošte...

Pijace će raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19 časova, saopšteno je iz tog preduzeća. Jedino će pijaca OTC Novi Beograd biti zatvorena 2. maja.

Apoteke

Ovo je lista dežuranih apoteka koje će raditi od 00 do 24 časa i tokom praznika:

Sveti Sava, Nemanjina 2 "Prvi maj", Kralja Milana 9 "Bogdan Vujošević", Bulevar maršala Tolbuhina 30 "Zemun", Glavna 34 "Gornji grad", Dr Đorđa Kovačevića 27, Lazarevac.

Većina privatnih apoteka radiće po redovnom radnom vremenu tokom praznika.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Gradski prevoz saobraćaće po vikend režimu

Gradski prevoz

Tokom praznika gradski prevoz saobraćaće po vikend režimu. Odnosno, kako 1. maj pada u nedelju, prevoz će saobraćati po nedeljnom režimu, a subotnji će važiti za 2. i 3. maj.

Od 1. do 3. maja, minibus ekspres linije će saobraćati po redu vožnje za nedelju, preneo je Beoinfo.

Tržni centri

Tržni centri će raditi regularno tokom praznika.

Foto: RINA

Rade dežurne pošte i pošte na graničnim i administrativnim prelazima

Pošte

Za prvomajske praznike radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Parkiranje

U ponedeljak i utorak (2. i 3. maj) neće biti kontrolisan parking u zoniranim delovima grada i neće se naplaćivati parkiranje saopšteno je iz JKP "Parking servis".

U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u Takovskoj 31 i Mileševskoj 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta tokom predstojećih praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Gradski zavod za javno zdravlje

Za Jedinice za zdravstveni nadzor (Sanitarni pregledi), Prijemnog odeljenja i Epidemiološke ambulante za uzorkovanje briseva za PCR analizu i za antigensko testiranje na SARS-CoV-2 virus tokom 2. i 3. maja, rad sa korisnicima će se obavljati u Jedinici za zdravstveni nadzor (Sanitarni pregledi) u terminu od 7:15 do 13:00 časova, na Prijemnom odeljenju u terminu od 7:00 do 13:00 časova i u Epidemiološkoj ambulanti u terminu od 7:30 do 12:00 časova.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set