Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2022

13:30

Svaki dinar na računu Opštine Voždovac je novac građana Voždovca

Opština Voždovac

Beograd

Svaki dinar na računu Opštine Voždovac je novac građana Voždovca

Podeli vest

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić podnela je krivičnu prijavu Javnom tužilaštvu 20. maja 2022. godine, jer kako navodi u saopštenju smatra da je ispravno da se ispitaju sve radnje pre i tokom sudskog procesa koje su dovele Voždovac u nezavidnu situaciju

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Podnela sam krivičnu prijavu Javnom tužilaštvu 20. maja 2022. godine, jer smatram da je ispravno da se ispitaju sve radnje pre i tokom sudskog procesa koje su dovele Voždovac u nezavidnu situaciju. 

Ne mogu ja da komentarišem šta se desilo 1977.godine, kada je sporni odnos i nastao, niti da se vratim u 2003.godinu kada su se firme u stečaju kupovale za 1evro, niti ko je i da li zaista platio zemlju ali mogu, hoću i uradila sam to - tražila od Tužilaštva da ispitaju baš sve okolnosti, pa i te. Spremni smo da angažujemo veštake finansijske struke kada dođe do revizije postupka. 

Ukoliko je sve u redu utom bolje, ali ako nije krivac ili krivci moraju da odgovaraju.
Pravobranilaštvo Grada Beograda, kao organ Grada Beograda, brani našu imovinu i sigurna sam da će dati sve od sebe da se uradi revizija. 

Kako ne bih upirala prstom ni u koga, KP sam podnela protiv jednog ili više NN lica koja su možda pre i tokom sudskog procesa doveli do ovakvog epiloga. 

Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ekonomskoj sigurnosti zemlje, Vladi Republike Srbije i Gradu Beogradu, naravno da građani Voždovca ne treba da brinu.
Predaja nije opcija!

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set